MIELITEKO: BANSKU PANCAKESIA
Sunnuntaina heräsin himoon, nyt on pakko saada pannaria aamiaiseks. No, gluteenittomalle sellainen perinteinen pannari ei tule kuuloonkaan, banaania kehiin siis. Tämähän on varmasti kaikille tuttu ohje, mutta mun äidille, joka on mun blogini tärkein lukija, tää on varmaan ihan uusi juttu. Nää pannarit on ihan superhyvä herkkuaamiainen, ei nyt joka päivä, mutta jos silloin tällöin viikonloppuisin?
BANANA PANCAKES
- 1-2 banaania
- 1 kananmuna
- 2dl tattarijauhoja
- 2dl kookosmaitoa
- kanelia
- luonnon vaniljaa tai hieman luomu vaniljasokeria
- ripaus suolaa
- kookoshiutaleita maun mukaan
- kookoslastuja
- hasselpähkinärouhetta
- agavesiirappia
Muussaa banaanit kulhossa, lisää joukkoon kananmuna. Sekoita hyvin. Lisää jauhot, kookosmaito, mausteet, kookoshiutaleet.
Paista pannulla molemmilta puolin kookosöljyssä.
Itse heitin valmiit letut lautaselle, aina yhden letun päälle agavesiirappia, kookoslastuja, hasselpähkinärouhetta ja seuraava pannari päälle. Aiaiai.
Makiaa mahan täydeltä. Mutta gluteenitonta ja astetta terveellisempää.
Ohje on alunperin (pienin omin muutoksin) Cityn ihanalta Hyvänmielen Jonnalta, se aina käytössä sitten muuntuu sen mukaan mitä keittiöstä löytyy ja mitä tekeepi mieli.