Näin Food & Fun -viikon kunniaksi lisää turkulaisuutta lautaselle:
Kuka olet ja missä työskentelet?
Janne Suvanto, Voiveljillä tällä hetkellä Ravintola Paninin keittiössä.
Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?
Vuonna 1997 heinäkuussa aamulla heräsin ja totesin tulevalle vaimolleni, että olimme ostaneet nykyisen yhtiökumppanini kanssa ravintolan. Sitä ei tarvinnut miettiä kauan.
Mitä tekisit, ellet olisi kokki?
Olen enemmän kuin tyytyväinen tällä hetkellä työhöni, mutta jos jotain muuta pitäisi tehdä.. Niin olisin varmasti työskennellyt isäni yrityksessä, autojen parissa.
Mitä kotijääkaapistasi löytyy tällä hetkellä?
Parmesania, marjoja ja kaalia ja tietenkin voita. Pakkasessa aina vaniljajäätelöä.
Paras ruokamuistosi?
Niitä on monia, tässä muutama Franzen&Lindeberg, Tukholmassa. Giolitti -jäätelöbaari Roomassa.
Kokit kuuntelevat kuulemma keittiössä huonoa musaa. Mitä teidän ravintolanne keittiössä kuunnellaan?
Pojilla useasti omat musiikit räpistä rokkiin. Itse serviisissä olemme usein ilman musiikkia (avokeittiö).
Miten rentoudut vapaa-aikanasi?
Kuljetan lapsiani jääkiekko- &taitoluistelutreeneihin. Ja aina kun aika antaa myöden niin kesäisin puutarhatöissä vaimoni kanssa.
-- --- -- --- -- --- -- --- -- --- --
TableOnline.fi – Löydä ravintola makusi mukaan – on online-pöytävarauspalvelu, joka on vahvasti mukana suomalaisen ravintolakulttuurin kehittämisessä. TableOnline perustettiin kesällä 2010 muutaman yrittäjähenkisen ystävyksen kesken ajatuksena tuoda tasokkaat ravintolat ja ulkona syöminen lähemmäksi suurta yleisöä, oppia uutta ja kasvaa Suomen suurimmaksi ravintoloiden näkyvyyden edistäjäksi. TableOnline.fi on osa City-lehden mediarypästä.