TableOnlinella on ilo toimia myös Kuopion Ravintolamestareiden yhteistyökumppanina. Esittelemme kesän aikana useampia konsernin keittiömestareita, heistä ensimmäisenä Isä Camillon Sami Kinnusen. Ravintolamestareiden visiona on olla Kuopion Maukkain Elämys keihäänkärkinään herkullinen ruoka, laadukas viini ja juomatuote, sydämellinen palvelu sekä historialliset miljööt.
Ravintola Isä Camillon ruoka on tehty kolmelle gastronomiselle sesongille. Syksyllä herkutellaan riistalla, sienillä, juureksilla ja kalalla. Talvella pääroolin saavat lämpimät ja syvät maut ja myös viinit hehkuvat täyteläisyyttä. Keväällä taas ruokalista paitsi kevenee, myös vihertää. Isä Camillon ruoka on rehellistä ja aitoa, keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja tuoreita raaka-aineita. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla.
Kuka olet ja missä työskentelet?
Sami Kinnunen, keittiömestari, Isä Camillo
Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?
Valmistuin kokiksi -93 ehkä. 5 vuoden jälkeen työskenneltyäni erinäisissä ravintoloissa, rupesin todella pitämään kokkauksesta ja kehittämään ja kouluttaman itseäni lisää.
Mitä tekisit, ellet olisi kokki?
Todennäköisesti olisin jossain ammatissa, jossa tehdään käsityötä, ja tulokset näkyy melko nopeasti, kuten puuseppä, rakentaja, kirurgi?
Mitä kotijääkaapistasi löytyy tällä hetkellä?
Eilen tehtyä kaalilaatikkoa + perustarvikkeita
Paras ruokamuistosi?
Parhaita ruokamuistoja ovat kesämökillä itse kalastetut ja savustetut Puruveden muikut paikallisen ruisleivän kanssa, paksulla voikerroksella. Ravintoloista on mainittava Mustan lampaan yllätysmenu Kuhmosen Timon ajoilta. Timo oli keittiömestarina Lampaassa 2000-2011.
Kokit kuuntelevat kuulemma keittiössä huonoa musaa. Mitä teidän ravintolanne keittiössä kuunnellaan?
Meidän keittiössä kuunnellaan hyvää musaa, ei huonoa
Miten rentoudut vapaa-aikanasi?
Liikunta, elokuvat, syöminen ja juominen.
-- --- -- --- -- --- -- --- -- --- --
TableOnline.fi – Löydä ravintola makusi mukaan – on online-pöytävarauspalvelu, joka on vahvasti mukana suomalaisen ravintolakulttuurin kehittämisessä. TableOnline perustettiin kesällä 2010 muutaman yrittäjähenkisen ystävyksen kesken ajatuksena tuoda tasokkaat ravintolat ja ulkona syöminen lähemmäksi suurta yleisöä, oppia uutta ja kasvaa Suomen suurimmaksi ravintoloiden näkyvyyden edistäjäksi. TableOnline.fi on osa City-lehden mediarypästä.