Jotku ihmiset pöhöttyy alkoholista, minä pöhötyn sokerista.
Heti, kun vähentään sokerin (=lue: karkin) syömistä niin pöhötys laskee. Ihan silminnähtävästi.
On se kumma mömmö, tuo puhdas sokeri. Antaisin vasemman käteni siitä, etten koskaan himoitsisi enää sokeria karkin muodossa. Toisaalta, kai sitä voisi huonompiinkin asioihin turvautua jos vähän stressaa tai vituttaa:D
Luojan kiitos on kohtuu hyvä aineenvaihdunta elämäntapojen takia, mutta kyllä tuo paino silti pääs pari kiloa nousemaan kun vähensin liikuntaa ja lisäsin karkin syömistä:D Onneksi on lohduttavaa tietää, että paino laskee myös kohtuu nopeasti heti kun vähentää sokeria ruokavaliosta... Ei nyt ihan tullut saavutettua tavoitetta painonpudotuksen suhteen, mutta eipä tuo nyt maailmaa kaada. Ei tässä kuitenkaan vielä mitään ylipainoa podeta:)
9 kommenttia
Flash-Bang
2.6.2009 13:30
Sokeri itsessään ei pöhötä. Sokeri estää rasvojen palamista ja tulee tunne että suloinen sokeri on syypää kaikkeen. =(
Vastaa kommenttiin
suojelusprkl
2.6.2009 13:34
Millä tavalla sokeri estää rasvojen palamisen? Rasvasoluthan vaan pienenee ja suurenee sitä mukaan, miten ihminen syöpöttelee. Ja veikkaan, että sokerit=hiilihydraatit turvottaa rasvasoluja joka saa aikaan pöhötyksen.
Vastaa kommenttiin
Flash-Bang
2.6.2009 13:40
Se meni silleen että ensin palavat sokerit ja sen jälkeen rasvat. Jos jonossa on liikaa sokereita rasva saa odottaa eli muodostaa jonoja. Vaikka kuinka treenaisit jos juot sokerista litkua alinomaisesti niin et polta rasvoja vaan sitä juomaasi sokeria.
Vastaa kommenttiin
suojelusprkl
2.6.2009 13:42
Jooh, mutta miten tuo liittyy pöhöttymiseen:D?
Totta kai elimistö käyttää sokerit=hiilarit ensin ja sen jälkeen vasta rasvat...
Ei tuo mitään estämistä ole, vaan sitä että sokerit palaa herkemmin=helpommin kuin rasvat:)
Vastaa kommenttiin
Flash-Bang
2.6.2009 13:47
Puolustan suloista sokeria kuiteski!!!!! Kauan eläköön elintasovyötärö!!! XD
Vastaa kommenttiin
Siia75
3.6.2009 09:52
Sokerin vaikutuksista en tiedä mutta makeutusaineet lisäävät nesteen kertymistä kehoon. Nimimerkillä juon litran cocis zeroa päivittäin etten sortuisi karkkiin...
Vastaa kommenttiin
suojelusprkl
3.6.2009 09:58
Makeutusaine on mun tietääkseni yhtä hiilaripitoista, kuin puhdas sokeri. Makeutusaineiden syöpöttely ei ole itseasiassa sen terveellisempää, kuin puhtaan sokerin. Toisaalta, on siinä vähemmän kaloreita, mutta pitkäaikaiset vaikutukset eivät ole varmastikaan parempia kuin sokerilla. Varsinkaan colajuomilla, jotka aiheuttavat luukatoa naisille koska se estää kalsiumin imeytymisen elimistöön.
Ei kannata korvata kokiksella karkkia, ainakaan pitkäksi ajaksi. Melkein on parempi syödä suklaata pari palaa päivässä, kuin väri/lisäaineilla kyllästettyjä karkkeja tai makeutusaineella kyllästettyä limpparia.
Ei ole helppoa olla sokeriaddikti:(
Hitto että olen kateellinen ihmisille, jotka pystyy pitämään yhden karkkipäivän viikossa ilman että sortuvat syömään karkkia joka pv.
Vastaa kommenttiin
Siia75
3.6.2009 10:20
Mun pitäis kaverin kehotuksesta kokeilla karppausta... Auttaa kuulemma migreeneihin. Mä oon oikeasti cocis-addikti, mä en tiedä miten mä selviän. Ei zerossa o yhtään hiilareita. Tiedän sen kun asun diabeetikon kanssa. Mutta terveellistä se ei silti kyllä ole.
Vastaa kommenttiin
Anonyymi
5.12.2021 10:47
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin