Huomenna on ystävänpäivä. Vuoden varsinainen rakkauspäivä. Silloin me annetaan ja otetaan vastaan rakkautta kaikissa eri muodoissaan. Ihmettelen vain miten jengi pistää niin paljon eforttia yhtenä päivänä vuodessa toistensa hellimiseksi, kun mun mielestä sen pitäisi tapahtua ihan joka ikinen päivä. Jokainen päivähän pitäis olla rakkauspäivä. Eikö vaan?
Pyyteetön rakkaus on sitä aidointa rakkautta. Sitä, että toivot toiselle samaa, kuin mitä toivot itsellesi. Siitä tulee hyvä mieli. Rakkaus alkaa aina rakastamalla ensin itseäsi. Sun täytyy rakastaa itseäsi, sillä jos et rakasta itseäsi niin tuskin voit rakastaa ja antaa rakkautta kenellekkään muulle. Kysy itseltäsi tuntuuko sinusta hyvältä tänään. Miltä sinun keho tuntuu tänään, entä mieli? On lähes mahdoton tuntea rakkautta jos keho tai mieli ilmaisee tyytymättömyyttään. Kehon ja mielen yhteys on uskomattoman vahva. Ja se mikä ei tunnu hyvältä kannattaa sysätä sivuun, jättää taakse ja päästää irti. Päästää irti kaikesta sellaisesta mikä ei enää palvele sinua. Uhraukset, venymiset ja kompromissit on eri asia kuin oman itsensä unohtaminen. Jos et saa olla täysin oma itsesi parisuhteessa tai missä tahansa muussa ihmissuhteessa, kannattaa silloin pysähtyä miettimään onko se ihmissuhde todella sen arvoinen. Sydän kyllä tietää milloin on onnellinen. Sydän tunnistaa oikean rakkauden. Älä siis unohda itseäsi ja sitä kuka sinä olet tai jos olet jo unohtanut, niin etsi itsesi uudelleen. Löydä se aito oikea sinä ja sinun sisäinen äänesi.
Vanhat tavat ja tottumukset estävät meitä usein saavuttamasta todellista rakkautta. Riko siis rajoja, lähde ulos mukavuusalueeltasi, sukella rohkeasti tuntemattomaan ja saatat pian huomata, mitä juuri sinä oikeasti haluat elämältä. Mikä tekee juuri sinut onnelliseksi? Mikä täydentää sinut? Kun ajatuksesi itseäsi kohtaan muuttuu rakkaudellisemmaksi, huomaat pian olevan kaikkien ihanien asioiden ja ihmisten ympäröimänä. Hyviä juttuja ikään kuin vain tupsahtelee eteesi ja matkasi varrelle.
Ystävyys raaka porkkanakakkunen
Cashew kuorrute:
4 dl cashew pähkinöitä liotettuna muutama tunti
1/2 sitruunan mehu
4 rkl nestemäistä kookosöljyä
0,5 dl luomuvaahterasiirappia
vettä tarvittaessa
Kakkutaikina:
5 porkkanaa raastettuna
3 dl luomukookosjauhoja
3 dl taateleita
1 dl kuivattua kookosta/kookoshiutaleita
kanelia maun mukaan
Cashew kuorrutus: Blendaa kaikki ainekset blenderissä kunnes seos on silkkisen sileää. Lisää mahdollisimman vähän vettä. Maistele ja lisää vaahterasiirappia jos tarpeen.
Kakkutaikina: Heitä kaikki ainekset blenderiin, mukaan lukien porkkanaraaste ja blendaa kunnes taikina on sopivan tahmeaa ja pysyy koossa.
Levitä kakkutaikinasta puolet kakkuvuoan pohjalle. Itse käytin 20x35 kokoista vuokaa. Levittele sen jälkeen kerros cashewtäytettä noin 1/3 osa kakkutaikinan päälle ja laita herkkunen hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Levittele loput kakkutaikinasta ja sen päälle loput cashewtäytteestä kakkuvuokaan, koristele pistaaseilla, saksanpähkinöillä, raakasuklaalla, mulbereilla ja syötävillä kukkasilla ja laita jääkaappiin yön yli jähmettymään ja maustumaan. Tarjoile aamulla sydänkäpysellesi tai ihanille ystäville ja nautiskele aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.
Tää on muuten paras porkkanakakku evö ja jos johonkin oon rakastunut niin tähän. Ei muutakun Enjoy! Ommmmmmnooommm.
Mä nautiskelin tän herkun hörpötelessä samalla mun lemppari teetä Pukkan Vanilla Chaita minkä sain mukaani testattavaksi PR toimisto Sugarin suloiselta Outilta siellä viime kerralla vieraillessani. Voittaa tällä hetkellä kaikki muut teet heittämällä mennen tullen.
Niin ja ota hei tänäänkin vastaan rakkaus, sillä rakkaus on parasta mitä universumilla on meille tarjota. Niin ja ystävät. Mä rakastan mun ystäviä ylikaiken!
Onnellista rakkaudenpäivää just sulle, joka ikinen päivä!
We are connected by one thing the desire to live, to give and to receive love. Be that light of love today.