200g kaurakeksejä murskataan pieneksi ja sekoitetaan sekaan 75-100g voita(tai Oivariini Balansiaa, joka on kevyempää), levitetään seos n.25cm halkaisijan omaavaan kakkuvuokaan ja laitetaan jääkaappiin.
Vatkaa Flora Vanilla 12%kuohkeaksi ja sekoita hyvin sekaan Crème Bonjour -maustamatonta tuorejuustoa (itse käytän hylaa/13% kevytversiota)
Purista appelsiinista reilu desilitra mehua, kuumenna se mikrossa ja sekoita huolellisesti sekaan 4 liivatelehteä (jotka olet ensin liuottanut kylmässä vedessä 5min) ja lisää seos hieman jäähtyneenä hyvin sekoittaen vaniljacreme-tuorejuusto härpäkkeen sekaan. Levitä seos kakkuvuokaan ja pistä koko komeus jääkaappiin yön ylitse.
Seuraavana aamuna levitä kakun päälle yksi pilttipurkillinen mangoseosta (jonka olet ensin lämmittänyt mikrossa ja sekoittanut sekaan hieman vettä ja liuotetut 2liivatelehdet ja jäähdyttänyt hieman). Kakku on nautittavassa kunnossa sen jälkeen, kun mangoseos on hyytynyt kunnolla, eli noin muutaman tunnin jääkaapissa pitämisen jälkeen.
NomNomNom.