Mitä ajattelin tänään

  • Juha

Kävinpäs tiistaina illalla tervehtimässä Äiti Ammaa, haukkukaa hipiksi jos tahdotte. Tilaisuus kaapelitehtaalla oli hypnoottinen, lähes psykedeelinen, kaikkine chanttaavine munkkeineen ja meditaatiotuokioineen. Olin paikalla yö puoli kahteen asti. Harvoin eksyy joukkoon jossa on niin hyvät energiat kuin siellä oli; rauhallisia hymyileviä ihmisiä, hyvää kasvisruokaa ja yllättäen paljon tuttuja tyyppejä. Mikäs siinä ollessa, Amman hymyilevien kasvojen ja valon paistatuksessa.

Olen huomannut etten oikein uskalla puhua kokemuksesta monenkaan ihmisen kanssa, pelkään että minut tuomitaan kahjoksi. Normien tiukkuus ei kuitenkaan vähennä omaa subjektiivista kokemustani vähääkään. Oli sitten kyseessä hypnoosi, suggestio, massahurmaus tai Jumalainen energia, koin jotain selkeästi hyvää ja positiivista. Kokemus auttaa varmasti jaksamaan pimeän ja kylmän syksyn paremmin.

Lauantaina pääsee mökkeilemään, jee.

3 kommenttia

Toni

7.11.2008 01:57

Voisi tehdä hyvää monellekin moinen irtiotto arjesta tässä kiireisessä nykymaailmassa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

irga

6.1.2009 13:19

Suomessa on vasta menossa tiukkakurisen luterilaisuuden vastareaktio. Menee jokunen vuosi, että meillä päästään tähän ajatukseen, että voi olla henkinen, ei hengellinen. Vaikka englannin kielen sana "spiritual" kantaa messissään monenlaista muotijäynää, on se mun mielestäni todella kuvaava sana sille, mitä moni hakee. Loppujen lopuksi jotain määrittelemätöntä, joka tuo rauhaa ja tyydytystä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus