Mitä ajattelin tänään

  • Juha

No niin, känniläppää! Nyt yöllä kelauttaa kaveruus-suhteet. Miten voi erottaa kaverin joka on toista sukupuolta, kaverista joka on toista sukupuolta ja haluaa panna? Yllättäen tämä ei olekaan niin helppoa, moni tyyppi tekeytyy joksikin mitä ei ole... Aikana jolloin kaveruus punnitaan kullassa tämä ei liene helpoa.

Pakko sanoa että, uskoa horjuttaa entisestään se, että pari työtoveria (joita siis pidin ihan vaan työkavereina) Pyrki aika aktiivisesti mun kanssa samaan paikkaan yöksi. Tyypeillä siis on perhettä ja kaikkea. Tämä vaan vahvistaa sitä näkemystä että maailma on täynnä rumuutta ja muuta raaakuutta. Teitysti kieltäydyin kunniasta mutta silti päässäni pyöri ex-tyttöystäväni sanat viimeisimmässä kirjoitelmassaan; "olen yllättynyt miten paljon ihmiset ovat kiinnostuneita minusta, enkä siis tarkoita ihmisiä jotka haluavat mua, vaan muitakin". Aika karua. Välillä kelailen että voikohan musta edes tykätä tyyppinä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus