Mitä ajattelin tänään

  • Juha

"Yö on ohi,
paistakoon aurinko!"

Neiti kevät on siis saapunut kallion kaduille, samalla se on löytänyt tiensä myös sydämeeni. Aamun tunnelmaan toi valtavan ristiriidan oma tyytyväisyys ja ilo hengittäessäni kevään henkeä, vastassaan valtavan mittainen ruokajono Hesarin kulmalla. Ne jonot tulevat pitenemään epävakaan taloustilanteen myötä moninkertaisiksi. Teki mieli mennä kädestä pitäen sanomaan kiitokset ruoan jakajille, mutta kissa kiitoksella elää. Toiminta on taikasana, ryhdyn siis lahjoittajaksi.

Ehkä jokaiselle ihmiselle tekisi ihan hyvää käväistä katsomassa minkälaista porukkaa siellä jonossa näinä päivinä on, kallion Pertsa ja Kale ovat saaneet seurakseen kotiäitejä lastensa kanssa, sekä köyhistä köyhimpiä: opiskelijoita. Vaikea käsittää miten moni asunnoton mielenterveysongelmainen jää vielä vaille apua.

Hyvää päivänjatkoa kaikille, paitsi teille, jotka ette tee asioille mitään. Teille paskaa päivänjatkoa. (lainattu Pasila-ohjelmasta)

Niinkuin sanonta kuuluu: mitä pimeämpi yö, sen kirkkaampi aamu.

2 kommenttia

repLi-ca

31.3.2009 21:32

Jänniä huomioita. Itse asun vastaavan paikan lähellä lahdessa..jono on aina perjantaisin kovin pitkä. Tulee joskus syyllinen olo kun kävelee siitä ohi jokseenkin hyvinvoivan näköisenä. Vaikkakin itsekin saa kyllä kaikki energiansa tasata että jaksaa käydä töissä ja koulussa samaan aikaan. Oli kuitenkin ajatuksia herättävää luettavaa. Kontiovaara on hieno mies.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus