Hyvää Ruokaa

  • liquidsunshine

Anna-Leena Härkönen on kirjoittanut siis (kuten aiemminkin olen maininnut) ehkä parhaan keittokirjan ikinä. Sopan syvin olemus. Kyseisestä kirjasta toteutin eilen tämän reseptin ja söin kaiken. Olen ahne possu.

Fetapastapannu
(4 annosta)

3 dl kuviopastaa
250-300 gr jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa
1/2 tl mustapippuria
1 dl persiljaa (tuoretta)
1 paprika
200 gr fetajuustoa

Keitä pasta ja valuta se.

Ruskista sipulit ja suikaloitu paprika, lisää pannulle jauheliha ja jatka paistamista kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.

Mausta ja lisää hienonnettu persilja ja kuutioitu feta.

Sekoita varovasti ja hauduta korkeintaan viisi minuuttia, juuston ei ole tarkoitus sulaa velliksi.

Kauho pastan päälle.

Syö.

2 kommenttia

liquidsunshine

18.3.2007 20:19

Mä tykkäsin kovasti :P Ja luulis että siihen menee muukin juusto... Varsinki kun ei ole tarkoitus, että se sulaa sinne.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus