Ravintolapäivä

  • Tuomas Vimma

Marraskuun 19. päivä järjestetään kolmas ravintolapäivä. Konsepti lienee kaikille tuttu – tavalliset ihmiset leikkivät ravintolayrittäjää yhden päivän ajan. Muuten taivas on rajana. Ainakin Helsingin kaupunki on ottanut hyvin valistuneen ja rennon laissez-faire –asenteen tällaista hyvin epäbyrokraattista vapaata yrittelijäisyyttä kohtaan. Pisteet siitä Pohjois-Esplanadille!

Koska sienisyksy on ollut poikkeuksellisen runsas – Mielikki on suonut reilusti omistaan – päätimmekin rouvan kanssa osallistua Ravintolapäivään avaamalla toimistollemme Viiskulmaan suppilovahverokeittoon erikoistuneen Subun. Tarjolla on nimen mukaisesti suppilovahverokeittoa sekä kuolleen kalastajan reseptillä tehtyä saaristolaisleipää. Ja viiniä, totta kai.

Ajatus on sinänsä hauska ja mikäli homma toimii, tullaan ehkä näkemään samassa osoitteessa lisää samanlaisia viritelmiä – ainakin meksikolaista innostaisi jossain vaiheessa luukuttaa.

Tulkaa tsekkaamaan: Subu on auki klo 12 alkaen osoitteessa Johanneksentie 8 (katutaso). Ei pöytävarauksia.

Suppilovahverokeittoravintola Subu
Suppilovahverokeittoravintola Subu

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi