Olen pari viime vuotta syonyt enimmakseen itselleni sopivaa ruokaa ja menettanyt sen seurauksena kykyani sulattaa mita tahansa jytinaa. Olen elanyt liian terveellisesti ja kadottanut peltivatsani. En suosittele terveellista ruokavaliota kenellekaan.
Intialaisilla on tapana aloittaa melkein minka tahansa ruoan valmistaminen nakkaamalla paistinpannuun kourallinen murskattuja korianterin siemenia ja muuta vastaavaa maustetta. Mustat karytetyt korianterin siemenen kappaleet lymyilevat currykastikkeessa ja missa tahansa soosissa kuin torakat seinalla.
Tassa kehittelemani curryn vastaisen taistelun ohjeet:
1. Tilaa Chicken currya ja annos riisia. Sinulle tuodaan lautanen ja lusikka seka erillinen kulho riisia ja erillinen kulho, jossa kananpalaset makaavat hautautuneena currykastikkeeseen. Molemmissa kulhoissa on lusikka.
2. Lusikoi pieni kasa paljasta riisia lautaselle. Kaiva currykulhosta yksi curryn peittama kananpala lautaselle mahdollisimman kauas riisikasasta.
3. Ota vasempaan kateen riisikulhon lusikka ja yrita sen avaulla pitaa kananpalaa paikoillaan. Kaavi toisella lusikalla curry pois kananpalasta niin hyvin kuin mahdollista. Nosta sen jalkeen about puhdistettu kananpala riisikasalle.
4. Toista kaavinta muillakin kananpalasilla. Palasiin jaa vahan currykastikkeen makua, mutta ne voi kohtalaisen mukavasti syoda paljaan riisin kanssa.
Sama metodi toimii myos taistelussa masalaa vastaan.