Cantina Azteca tarjosi eilen melko herkullisen illallisen:
* Alkupalaksi oli tiikeriravunpyrstöjä hedelmä-avokadosalsa pedillä.
* Pääruokana komeili salaattia mansikka-limevinegretella maustettuna, brandy-pähkinäjuustoa vaahterasiirappi-pähkinämarinadissa, paistettua munajuustoa, papusalsaa, paahdettua paprikaa ja chipotle-kastiketta.
* Jälkkäriksi otin juustokakkua mansikka-vaniljamelballa ja chilisiirapilla.
Makuhermoja kutkutteli. Nyt elän kiitollisena köyhänä ja eilinen ateria muistoissani syön sitä, mihin opiskelijan budjetti riittää. Olisihan sitä tietysti voinut syödä kuukauden tasaisen vaatimattomasti, mutta mä kyllä mieluummin repäisen välillä kunnolla ja köyhäilen sitten seuraavaan repäisyyn saakka. :)
...Niin, ja onhan mulla tuolla kuitenkin 300 gramman käsintehty suklaapupuankka odottamassa, jos köyhän herkkuhammasta alkaa kolottaa.