Ois kai vähän pakko tiskata kohta - tiskit tiskaamatta about kahden viikon ajalta. Tiedetään, olen ällöttävä. Ja laiska. Mutta enää ei ole yhtään puhdasta lasia eikä lusikkaa, ja haarukat ja veitsetkin alkaa vedellä viimeisiään. Joten pakko se kai on.
Mutkuneijaksa.
5 kommenttia
vonStackelbaum
3.6.2008 20:21
ei oo pakko jos ei haluu, kyll sää sen tiedät.
Mä ainakin menin Ikeaan ja ostin lisää astioita tossa tilanteessa. Oli kyll sitte pakko pistää ne koneeseen loppujen lopuksi kun työpöydällä ei ollu tilaa leipoa sämpylöitä. Se on muuten hyvää terapiaa, kokeile, siis se leipominen.
Ei sen puoleen, on tiskaaminenkin, mutta ei jos on oma keittiö.
Vastaa kommenttiin
Satu
3.6.2008 20:43
Mä en halua tiskata kenenkään keittiössä. Enkä kyllä leivo sämpylöitäkään, ei oo kärsivällisyyttä semmoseen. :) Uudet astiatkin jää ostamatta, kun on tällä hetkellä aika iso matti kukkarossa. Kävin just hakemassa ainekset kunnon köyhäilyruokiin, tonnikalamakaronilaatikkoon ja soijarouhespagettikastikkeeseen - taidan ekaa kertaa elämässäni tehdä ruokaa tarkoituksella pakastimeen. Kun vaan ensin jaksais tiskata, jotta ois tilaa kokata...
Vastaa kommenttiin
vonStackelbaum
3.6.2008 21:35
No en mämkään halua omassani tiskata eikä mun iho kestä (oikeasti) sitä. Mut six mullonki astianpesukone, 20 egee.
Oon testannu helpommat ja halvemmatkin ruokavaihtoehdot, uuniin perunaa, lanttua sipulia ja valkosipulia(kokonaisena, siis ei kuorita)ja punasipulia, tunti 200 asteessa perunalle (tai vartti enemmänki, jos on iso) ja muille noin 45 min. Ei tarvii kokata eikä vahtia.
Senkin ajan voi vaikka olla webissä, juopåtella tai rakas.. Siis jos voi.
Aamulla ja illalla puuro puolukkahillolla. Jää rahaa matkailuun.
Pistäppä reseptit muuten noista omistas, voisin kokeilla mutten jaksa etsiskellä.
Vastaa kommenttiin
Satu
3.6.2008 21:51
aakoo: Paras olis. :)
vonS: Kiitos vinkeistä. :)
Tonnikalamakaronilaatikkoa (isoa sellasta) varten keitin 500g tummaa makaronia, jonka ladoin voideltuun vuokaan kahden tonnikalapurkin (kolmannenkin vois ehkä laittaa) ja paistetun punasipulisilpun kera. Munamaitoon laitoin 8dl rasvatonta maitoa, kolme munaa, maun mukaan suolaa, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta ja mustapippuria (voi kyllä maustaa miten tykkää, ite oisin laittanut currya jos ois ollut). Sitten vaan koko sörsseli 200-asteiseen uuniin about tunniksi, tai kunnes se on kypsää.
Soijarouhekastiketta sovellan aina vähän sen mukaan, mitä aineksia sattuu olemaan. Runko koostuu vedessä keitetystä ja sen jälkeen sipulin kera paistetusta soijarouheesta, tomaattimurskasta ja vähärasvaisesta ruokakermasta. Eli siis yks osa soijaa ja kaks osaa vettä keitetään niin, että soija pehmenee ja turpoaa, jonka jälkeen se paistetaan sipulin kanssa jauhelihan tavoin. Sitten vaan sekaan purkki tomaattimurskaa ja 1-2dl ruokakermaa. Yleensä heitän sekaan myös jotain kasviksia, vaikka maissia tms. Ja maustaa kannattaa aika vahvasti, kun toi soija on aika mautonta sellaisenaan.
Vastaa kommenttiin
Anonyymi
5.12.2021 11:00
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin