Jauhoton suklaakaaakku
225g suklaata ( ainakin 70% kaakaopitoisuus)
110g voita
6 kanamunaa (Erottele valkuaiset ja keltuaiset!)
1,5dl sugaria
1. Voitele halkaisijaltaan about 20cm irtopohjallinen kakku-/piirakkavuoka ja laita pohjalle vielä ympyräiseksi leikattu leivinpaperi.
2. Sulata suklaa vesihaude systeemillä. (Kattilassa vettä->astia päälle joka kestää kuumuuden, siihen suklaa->AVOT!
ÄLÄ ANNA SUKLAAN SEKAAN LÖRÄHDELLÄ KIEHUVAN VEDEN
3. Sulata suklaan sekaan voi ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä.
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
5. Lisää valkuaisten joukkoon sugari ja vatkaa seos kiiltäväksi.
6. Vatkaa keltuaiset kevyesti vaahdoksi.
7. Lisää suklaa-voi-seos keltuaisten joukkoon. Sekoita.
8. Lisää tämä edellinen seos valkuais-sokeri vaahtoon ja sekoittaen nostele lusikalla seos varovasti tasaiseksi. Kaada vuokaan.
9. Laita uuniin ja anna paistua about 30min.
Kakku on kypsää kun tulitikkuun/puutikkuun tarttuu vain vähän taikinaa. On tarkoitus jättää meheväksi ja hiukan kosteaksi.
Kun kypsä anna jäähtyä vuuassa n. 5min. jonka jälkeen voit irrottaa vuuan ja asettaa lautaselle.
Jätte hyvää yön yli jääkaapissa levänneenä kermavaahdon kanssa naatiskeltuna.
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:40
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin