Long time. No see.

  • CherryLipss

Täällä taas.

*Siivouksen tuloksesta pollein rinnoin istuu ja pörröttää tukkaansa*

Kaikenlaista ehtii muutamassa päivässä sattumaan!

Persut menivät ja voittivat vaalit. Jumaleison.

Saipahan kansa sen mitä halusikin.

Suomalaisten takapajuisuus paljastui julkisesti nyt kaikille. Kyllä. Olemme karvalakkikansaa. Ei hajuakaan avarakatseisuudesta ja globaalista ajattelusta. Kunhan on olutta ja HK blööötä pöydässä niin kaikki on hyvin.

Samantien markka takaisin ja homot pannaan! Miten olisi tasatulo kaikille? Juuri niin! Jokainen saisi samaa palkkaa riippumatta työnlaadusta! Aivokirurgeillekkin se 2500€ kuussa. Sama kuin pullopojille kaupoissa. Sehän olisi tasa-arvoista ja tasa-arvoa tänne kaivataan!

Ja siis tuloshan oli jo arvattavissa etukäteen! Ottakaa silmät käteenne ja katsokaa! Jos olisi hiukan ajattelua sen navan ulkopuolellekkin olisitte ihan itse osanneet ennustaa persu voittoisen tuloksen!

Tiesittekö muuten, että maailmalla nk. nationalistit, suomalaisittain persut, ovat varsin kuuluisaa "white power"- kannattajakuntaa?

Yksi biologinen fakta vielä kehiin. Liberaaleilla ja konservatiiveillä on selkeästi erillainen aivojen anatomia.

"Ihmiset, joilla on suuret mantelitumakkeet tuntevat herkemmin vastenmielisyyttä ja vastaavat uhkaaviin tilanteisiin aggressiivisemmin. Lisäksi he ovat herkempiä kasvojen uhkaaville ilmeille, tutkimuksessa kerrotaan.

Aivokuoren suurempi acc-alue puolestaan valvoo konfliktitilanteita. Siten on mahdollista, että yksilöillä, joilla on suurempi acc, on suurempi epävarmuuden ja konfliktien sietokyky. Täten he voivat omaksua liberaalimpia mielipiteitä."

Siis konservatiiviset/rajalliset ajattelijat ovat konkreettisesti "kapeampia" ajattelultaan. Ha haa...
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011040713508994_uu.shtml

Tämä tyttö sai taas yhden syyn muuttaa ulkomaille. Nyt vihdoinkin sinisilmäisyyden kupla on puhennut. Valitan: Suomalaiset olemme tosiaan niiin junttilaa... niin junttilaa..
------

Approssa tuli sitten vedetyä sen päivän liiskat. Oi opiskelijapippaloiden riemua! Aivan mahtava meni: Karaokea, tanssia... ja tietysti nappasin palan otaniemeä mukaani. Gsus. Ihan suloinen teknisesti taitava (*G*) poika, mutta tosiaan: Poika.

Tunsi taas itsensä vanhaksi, vaikka samaa syntymävuotta edustimmekin. Sen siitä saa, kun aloitti nuorena duunin teon... Vanha sielu nuoressa ruumiissa... *dramaattinen huokaisu*
-------

Ja stressi saldo BTW kasvaa jälleen.

Kukas muukaan kuin rakas ex-kihlattuni taas lähestyy ja soittelee. Sain kuulla olevani kaunis, Ihana, hyvännäköinen, elämän "bebe" jne.

Siis voi luoja tuota äijä-dramatiikkaa.

Ja minä kun olin huolissani kun kuulin hänen eronneen akastaan, että raukka olisi pohjamudissa sydänsärkyneenä, mutta totuus olikin, että kaveri itse laittoi suhteen poikki, koska ei kokenut niin suuria tunteita. Ja nyt pommittaa minua.

Kumma kun tämä hänen "syvällinen tunteiden pohdinta" alkoi kun Mr. jumalaista seksiä saapui elämääni... ja sattuu asumaan naapurissani ja idässähän tunnetusti piirit ovat pieniä?

Siis voi luoja.

Minun tuurillani saan kukkotappelun pihalleni tai olen osallisena jossain äijien välisessä vedossa...

Nyt minulle edelleen tärkeä eksä, jonka mokia en ole unohtanut vaikka antanut anteeksi, kummittelee elämässäni konkreettisesti tämän Mr jumalaisen edelleen kalvaessa tämän tytön mieltä.

Jospa muuttaisin Siperian aroille, mutta sielläkin valitettavasti joku nuuunhukkaa, nuunhukkaa.. saapuisi majalleni kosiskelemaan.
----

Mihin ei itsensä nöyryyttäminen auttaisi?

Kävin uudella salillani jälleen kokeilemassa combat tuntia ja murskasin sitten suuret luulot hyvästä kunnostani yhden tunnin aikana.

Eka meni kikatteluksi, sillä combat tunnin rakenne on enemmän tanssillinen kuin teknillinen tuon lyömisen ja potkimisen suhteen, mutta nielin nauruni ja päätin olla mukana täysillä ja huumorilla.

Nyt paikat aivan jumissa.

Mitä parasta: Hottis tiskipoika oli jälleen salilla ja nyt kehittelenkin keinoa näyttää seksikkäältä vaikka ähisen ja puhisenkin, sekä hikoilen treenatessa kuin pieni porsas...
------

Nyt jännittämään sitten synttäri/tupari/vanhapiika/pääsiäis pileitäni. Sukulaisianikin sapuu paikalle ja ties minkä draaman äitini ja siskoni kehittävät... voi luoja jos eksäni tulee huutelemaan ikkunoitteni ulkopuolelle.

Naapurini on kyllä tervetullut.. vaikka aluksi sanoisinkin muutaman valitun sanan. Suoraan.

No mutta mitä sitä stressaamaan? Aina pileissä pitää äksöniä olla!

Enään pari päivää ja booliainekset hommattu, vähän ruokaa ja paikkoja kuurattu...

Mitäs sitä pukisi päällensä?

No PALJASTAVAA tietenkin sekä KORRRRKOKENGÄT!

*Kikatellen siirtyy siirtyy kuuraamaan vessänpönttöään*

2 kommenttia

licence27

19.4.2011 21:52

Jos et ihan siperian aroille kuitenkaan. Täältä muutaman kilometrin päässä on mökki, jonka entinen asukki ehti tosiaan sinne liki vanhainkotiin saakka ennen ensimmäistäkään kosijaa, sit kun se tuli meni rahat, osoite parin vuoden jälkeen vanhainkotiin ja talo jäi sit sille ukolle.

Taisi käydä niin että kaikki protestiäänet meni perille sinne P - puolelle. Oli vähempi kirkkoveneitä ja Aku Ankkoja. Ellei homma rupea toimimaan niin kyllä ne uudet vaalit voidaan Suomessakin järjestää- täällä jopa äänten lasku sujuu toisin kuin aika monessa muussa maailman kolkassa.

Olihan markassa hyvät puolensa- kyl kymppi bensalitrasta jo antaakin aihetta vallanvaihtoon, mutta 39 paikkaa riittää kapinaan- ei vielä muutokseen parempaan. Sitäpaitsi näin EU- aikana tällainen pikku takapajula olkoonkin maailman paras maa- ei mahda saada euroakaan ansaitsematonta rahaa. Pistin silti ääneni vihreille eikä tänäkään vuonna sillä ollut vaalien tulokseen mitään merkitystä.

2500 € kuussa- voi olla että sekin on kohta liikaa jos yritystä tarvii pyörittää Suomessa ja maksaa verot Suomeen. 1500 € kuussa voi sekin olla vielä liikaa tai 5000 € kuussa liian vähän- kyse on paitsi palkasta myös kustannuksista. Jos kaikki on halpaa niin 5000€ kuussa riittää jatkuvaan asumiseen viiden tähden hotellissa.

Mites olisi joku Bahrain, Brunei, Nepal, Kroatia tai jos vaan kouluttautuisit astronautiksi? Ehkä se Lontoo olisi vielä sellainen paikka missä voisin itsekin käydä- siis muuallakin kuin lentokentillä. Sit jos siellä meinaa pysyvästi asua mukavasti ja väljästi niin tarvis tienata kunnolla. Joku vuosi takaperin tuli vastaan sellattis lapin likka kun halusi herättää pahennusta paikallisessa turistipaikassa- kyl sitä etelän mies mietti oliko sillä ollut paikallisista koijoista puutetta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus