Bibi bii..

  • CherryLipss

Ajattelin tatuoida seraavan tekstin itseeni:

"Käsiteltävä varoen. Reagoi voimakkaasti maapallon magneettikenttään ja länsituuleen, sekä tähtien asentoon säännöllisesti n. viikon ajan kuukausittain."

Viime potilaan tutkimis ja diagnostiikan tunnilla testasimme sitten yläniskan instabiliteettia.

Vaikka tämä tyttö omaakin varsin mukavasti lihaksia jne. Niin hyvä vaan, sillä arvatkaas mitä? TattaDAA!!

Yläniskan ligamentit varsin joustavia ja voidaan epäillä jopa mahdollisia vaurioita.

Totta kai olin sitten luokaltani ainut, jolta "vikaa" löytyy ja monen käsiparin tutkimuskohteena.

Kuukauden ajankohta vain sattui tietysti olemaan, se että jo varsin periksi antavat ligamenttini olivat vielä ENEMMÄN periksi antavia....

Tämä selittää loistavasti ajottaisen migreenini syyn, joka ilmenee epäsäännöllisen säännöllisesti vain tiettyyn aikaa kuukaudesta: Suurta liikettä-> mahdollisesti a. vertebralis venyy/blokkiintuu hiukan ja vaikuttaa pään verenkiertoon= MIGREENI!

Lääkäris opettajamme olisi varsin tyytyväinen tästä diagnoosista, sillä hän tätä teoriaa heittelikin luokkamme pieniin mieliin.

Totta kai sain reaktiona migreenin, joka alkoi helpottamaan niskan stabiloimalla ja parasetamolilla. Glukoosia vereen suklaalla ja sitten valmistuvan opiskelija vanhaksi potilastapaukseksi isoon tenttiin.

Hyvin ilmeisesti meni, sillä kaveri pääsi läpi ja oloni oli varsin stabiili kotiin päästyäni.

Mutta tietysti olin sen verran fiksu, että torkkujen jälkeen ajauduin töihin ja menin pienelle tytölle näyttämään, että aurinkolasien pitää pysyä päässä päätäkin heiluttelemalla: PÄDÄM! Migreeni takaisin ja pikavauhtia kotiin.

On se jännä kun näkökykykin katoaa osittain ja keskittyminen katoaa täysin. Kuin olisi kännissä. Siis migreenin aikana.

Yöllä sitten heräsin horkkaan ja olin jo lähettämässä HOASlle vikailmoitusta huoneen kylmyydestä kun tajusin mitata kuumeen...

38.2 ja sänkyyn parasetamolit nassussa. Myönnän käpertyneeni kuume särystä ja vapinasta sikiöasentoon. Itku pääsi siinä ollessa. Muutenkin tuntoherkkä aika menossa kuukaudesta niin piti sitten vielä kuumesäryn pärähtää päälle. Kokemuksena en suosittele kenellekkään.

Lääkäriin aamulla ja poskiontelothan ne sielä itsestään ilmoittivat. Saikkua sunnuntaihin asti.

Olo suhteellisen inhimillinen nyt.

Lääkäristä mainittava, etteihän tuo suomalainen tapaus ollut, mutta varsin pätevä, vaikkakin varsin arka palpaatio. Jatkuvasti kyselemässä onko ok, että tutkii, onko ok että aloitetaan antibiootti samantien, onko ok että kuuntelee keuhkot...

Varsin kohtelias kaveri, mikäs siinä, mutta olen aikaisemmin tottunut pikemminkin kunnon riuhdontaan ja käskyihin: "Paaaiiiita poes! No nih! Tutkitaan ja hutkitaan! NO NIH! Hyvin KUULUU!" Ja rajumpaan palpaatioon. Jopa gynekologilla.

Valitettavasti tosiaan lääkäri palpoi ja testasi hiukan väärin poskionteloita ja kurkkua. Imusolmukkeet olivat toisella puolella turviksissa ja poskionteloista ei paineta vaan koputellaan... *Huokaus*

Olisiko aikani siirtyä lääkäriksi lääkärin paikalle?

Nyt jännitetään vain miten huomisen reissun käy. Tallinnaan pitäisi mennä ja kuume pysynyt päivän poissa. (Parasetamolin napsin viimeksi aamulla! HA!)

Jos menisi vain sen takia, että ystävien seura on parantavaa ja tosiaan kyse on ruokailu/shoppailu reissusta. Ei normi läträämisestä, sillä ekröllä edes takaisin kuljetaan..

Eli hoidetaan sydäntä ja sielu, jotta kroppa parantuisi?

Voisi toimia, sillä stressiä tähän ajankohtaan ilmennyt hiukan enemmän. Mm. Tulta ja tappuraa olevan opettajan kanssa vaihdoimme tulenkatkuisia viestejä ja tällä viikolla sovimme hekotellen asian.

Sitten tietysti muistikuvia ex-kihlatustani ja myötätunnostani nousivat mieleeni. Huh... Hyvä että tulee vain asioita käsiteltyä.

Ja sydän vuoroin roihunnut kiukusta ja vuotanut kyyneliä vain ja ainoastaan siitä syystä, ettei saa yhtä ihmistä mielestään. Vaikka tyyppiä ei ole näkynyt, eikä tyypistä ole kuullut. Niin harvoin tapaa ihmisen, joka sytyttää jotain sisällä.

Prkl. Paska tilanne ei voi mitään. Pitää vain jatkaa eteenpäin, eikä jäädä tuleen makaamaan. Koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan..

*Kirjoittaa pieneen mustaan kirjaansa: "Aivopese itsesi hyvän juoman ja mahtavien ihmisten seurassa unohtamaan ja hautaamaan tyyppi kokonaan. V****a siitä mtn tulee.. vaan hermot menee kissaa ja hiirtä leikkiessä" *

Kirjoitettaessa soi Chris Isaak - Wicked game

3 kommenttia

licence27

9.4.2011 19:29

Eli itsestäsi löysit taas jälleen mielenkiintoisen potilaan. Onko tuo nyt sit tulkittava niin että et sovellu istumaan kypärä päässä esim moottoripyörän selässä kun jo aurinkolasit päässäkin niskan heilahdus voi migreenin palauttaa? Vai pitääkö ruveta treenaamaan niskan ja kaulan lihaksia?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CherryLipss

9.4.2011 22:48

En siis sovellu mihinkään rasittaviin toimiin muutamana viikkona kuukaudessa ja tosiaan.. niskan ja kaulan lihaksia on treenattava.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus