City-lehti tuo ravintolamediana ensimmäisenä uudenlaisen keskustelufoorumin helsinkiläisille ravintoloitsijoille, ravintola-alan vaikuttajille ja ravintolakulttuurista kiinnostuneille.
Tarkoituksena on blogata, keskustella, kommentoida, lähestyä ravintolakulttuuria käsitteleviä asioita ja ilmiöitä.
Palvelu tarjoaa lukijoille mahdollisuuden kurkkia ravintoloiden arkeen.
Ravintoloitsijat toimivat blogaajina.
City esittelee viikoittain aiheen, jonka ympärille keskustelua on mahdollista rakentaa.
Tällä viikolla puhutaan:
Kuinka monta asiakaspaikkaa Helsingin ravintoloissa on liikaa, vai onko? Kuka siitä hyötyy, näkyykö tämä hinnoissa? Onko Helsingin ravintoloihin mahdollisuus saada lisää asiakkaita esimerkiksi ulkomailta?
Helsingistä kansainvälinen bilekaupunki? Tai ruokaturismikohde? Pitäisikö Helsingin kaupungin antaa tässä pyrkimyksessä ravintoloille esimerkiksi markkinointi- tai muuta tukea?