Ensin tuli miljöö, sitten palvelu ja kolmantena ruoka.
Keväällä sain kuulla Lungin omistajien avanneen uuden ravintolan Pursimiehenkadulle ja sinnehän me Veeran kanssa yksi aurinkoinen, mutta kylmä, kevätpäivä eksyttiin. Tuolloin ravintolaa kutsuttiin simppelisti Kortteliravintola Punavuoreksi, mutta nyttemmin se on jo saanut nimekseen Lungberg.
Miljöö vei heti mukanaan. Ravintolassa on paljon asiakaspaikkoja, mutta silti se onnistuu olemaan äärimmäisen kodikas. Hymyilevä henkilökunta ja palvelu sai hymyilemään takaisin. Ja sitten ruokakin vei mukanaan. Miljöö, palvelu ja ruoka noudattavat kaikki samaa lainalaisuutta; hienostunutta mutta kodikasta.
Näin me löydettiin Viiskulman olohuone. Siellä on hyvä käydä Helsingin parhaalla teellä, tehdä etätöitä, tavata ystäviä.
Ravintolan aloittaessa toimintaansa annokset olivat vielä nälkäiselle suhteellisen pieniä, mutta henkilökunta otti palautteista opikseen ja nykyään Lungbergissa saa vatsansa täyteen ja ruoka on erinomaisen maukasta. Äläkä unohda Happy Joeta. Lähdet varmasti ravintolasta onnellisena ulos!
Sunnuntaibrunssi Happy Joen kera, on must juttu sunnuntaisin. Kesäkuussa vielä ehtii, heinäkuussa brunssi on ansaitulla kesälomalla.
Kesäaikaan meitä hellii muuten terassi. Sinne!
Yksi onnellinen hyvästä palvelusta ja kauniista hymyistä huumaantunut ,Ulla