Lauantaina oltiin tuon tyypin kanssa vielä reissun päällä ja startattiin auto kohti Helsinkiä sekä SYÖ-viikkoja.
Ensimmäiseksi SYÖ-raflaksi valikoitui Hiisi. Tai, Hiiden setämiehet ovat tässä vähän revitelleet ja rempanneet puolet raflasta meitä "enkeleitä" varten. Voihan setämiehet.
Täysin vitivalkoinen ravintola kantaa nimeä Päivänsäde. Päivänsäde sai vieraakseen myös Tuulian jonka kanssa ei jätetty iltaa pelkkään dinneriin..
Keittiö on Hiidessä ja Päivänsäteessä yks ja sama eikä listaa tarvinnut katsoa kahdesti, majavaa. Sitä on tuotu Virosta taas 200 kiloa SYÖjiä varten joten oma osuus oli tästä urakasta hoidettava. Rankka homma, mutta minkäs teet.
Majava oli jälleen kerran rehellistä ja maukasta, pekonimuusista puhumattakaan. Äijäruokaa asennemimmeille. Lähiruokaa ja luomua.
Mutta mikä morkkis? Viinit, irkkukahvit ja illan jatkuminen Greenstreetin kekkereissä, tänään joudun päästämään juoksutiimin temmeltämään ilman mua! Ei uskalla juosta, kun muutamia laseja tuli kuitenkin sitä viiniä kumottua. Ottaa hintsusti päähän, kun toiset lähtevät tosta viideltä kirmaamaan. Ei kai se pahaa tekis jos löntystelis raitista ilmaa vaan ottamaan.
Morkkiksesta huolimatta,ilta oli ihana. Greenstreetistä on tullut eräänlainen kohtaamispaikka. Ruoka ja varsinkin terveellinen ruoka yhdistää ja sen äärellä on tutustunut helmityyppeihin lähiaikoina.
Food matters.
Ravintola Hiisi & Päivänsäde, Kaisaniemenkatu 4