Viime torstai. Odotettu päivä kaiken seesteisen rauhallisuuden keskellä. Deitsut pitkästä aikaa Juulian kanssa, me nykyään nähdään niin harvoin, että niistä päivistä otetaankin sitten ilo irti.
Afterwork alkoi täällä Eirahoodseilla auringonpaisteessa skumppalasin kera. Iloa kesti yhden valokuvan verran, rankkasade "yllätti" iloiset afterworkkiläiset.
Hetkeks sisään ja kumpparit taas jalkaan => Töölö ja Famun avajaiset, here we come. Famu on Scandic Park -hotellin uusittu rafla ja avajaiset sopivat tämän kaksikon aikatauluihin loistokkaasti.
Astuttiin rakkahan avecini kanssa sisään urbaaniksi kehuttuun ravintolaan ja hotellin aula / aularavintolahan tässä oli kyseessä, katsoo asiaa miten päin tahansa. Tilassa ja järjestelyissä ei ollut mitään vikaa, päinvastoin. Hotellin aulat nyt vaan on hotellin auloja.
Tarjoilut olivat kunnossa, halleluja. Erilaisia salaatteja, lämpimät ruoat joista kaikki gluteenittomia, plussaa! Viini virtasi ja Lola (the one and only) ohjasi vieraita hotellihuoneisiin tutustumaan. Meitä kiinnosti Juulian kanssa enemmän ruoka.
Liha suli suuhun, kala oli todella maukasta, risotto ihmetytti. Ei ehkä ykkösvalinta kyseisessä paikassa, siitä jäi sellainen olo, että täytyy kotikeittiössä taikoa hyvää risottoa joku ilta...
Simpukat ja valkoviini, niitä otin kerta kiellon päälle ja yritin kovasti tilata seuraavana aamuna simpukoita kotiinkuljetuksella, huonolla menestyksellä.
Muu juhlaväki vaikutti hotellin asiakasrekisterin pohjalta kutsutulta, ehkä enemmän businessväkeä. Tällaisena paikan enemmän näenkin, businesslounaat ja erinomainen paikka ruokailla hotellissa yöpyjille, treffipaikaksi lähtisin valitsemaan jotain intiimimpää.
Famustahan seuraava pitstoppi olikin Viiskulman ihana, uus karkkikauppa ja jälkkärit nautittiin kotisohvalla muutaman nostalgisen Kiss kissin voimin.