Yhteistyössä Memphis Hesari
Hesarin Memppari, varmasti kaikille tuttu SYÖ-rafla kutsui meidät tutustumaan ja raportoimaan teille uuden menunsa salat.
Mempparihan merkitsee edelleen suurimmalle osalle kansaa ketjuravintolaa. Hesarin Memphis on kuitenkin itsenäinen rafla joka kehittelee oman menunsa täysin itse. Viiden tähden hifistelyä ei ole luvassa, vaan rentoa ja rehellistä ruokaa mahdollisimman paljon itse tehtynä, pihvejä myöten.
Syksyn menu suunniteltiin hartaudella ja lopputulos oli jopa hieman yllättävä. Kuten suoraan ravintolalle kommentoimme - "epämempparimainen".
Vatsaa heräteltiin Crayfish Toast Starterilla. Paahdettua foccacia-leipää jokirapumajoneesilla. Gluteenittomalle omat leipänsä, erikoisruokavaliot huomioidaan Mempparissa erinomaisesti. Harvinaista kyllä, gluteeniton ruokailija veti tässä pidemmän korren törkyhyvällä gluteenittomalla leivällä.
Pääruoaksi pöytään tuotiin Pulled Pork Sandwich sekä Blackened Chicken. Jälkimmäinen annos oli gluteeniton sekä laktoositon ja nousi kirkkaasti illan kärkiannokseksi. Annos oli kaukana perinteisistä mauttomista kana-annoksista, tässä oli jytyä.
Jälkkäripuolellahan se kunnon yllätys odotti. Itsetehtyä omena-kaurapaistosta ja vaniljajäätelöä. (Onnistui myös gluteenittomana). Paluu aikakoneella lapsuuteen ja perinneruokaan. Miksi keksiä pyörää uudelleen, kun kaikki taivaalliset herkut on jo keksitty. Kierrätys kunniaan.
Joulukuusi ja joulufiilis taustalla, meno ja palvelu rennon letkeää. Puitteet onnistuneelle illalle kasassa.
-Ulla