Lahden Vuorikadulla nepalilaisessa ravintola Sagunissa on vastassa sympaattinen keittiömestari Pandey Dhanpati. Kohtelias ja hymyileväinen kaveri kertoo Sagunin luottavan tuoreisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin ravintolassa, jonka ykkösjuttu on curry.
“Meidän juttumme on curry. Japanilainen, nepalilainen, intialainen, thaimaalainen curry”, Phandati sanoo.
“Mietimme aina tuoreita raaka-aineita ja terveellistä kokonaisuutta.”
Toimittaja tuntee olonsa tervetulleeksi viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsee jakamaan herkkuja notkuvan pöydän yhdessä Dhanpatin japanilaisten tuttavien, parin lahtelaisen mainosmiehen ja ravintolan väen kanssa.
Pöytään kannetaan monenlaisia herkkuja, osa listalta, osa sen ulkopuolelta. Muun muassa japanilaista currya herkullisella rapeaksi leivitetyllä kanalla, hiiligrillattua kanaa ja lammaskebabia erilaisilla kastikkeilla sekä SYÖ!-viikkojen annoksiin kuuluvat butter chicken, lammas kofta chilillä sekä malai kofta tuorejuustopyöryköillä.
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:28
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin