Sain viime viikolla kutsun lähteä testaamaan Memphis Hesarin kehittelemää Real Burgeria. Real Burgerit ovat mahdollisimman pitkälle täysin omassa keittiössä valmisteltuja: pihvitaikina itse sekoitettu ja maustettu, coleslawn kaalit käsin silputtu, ja sämpylät vartavasten Nurmileivän leipomossa paistettu.
Itsehän ehdin lähes koko aikuisikäni olla kasvissyöjä, kunnes nelitoistavuotinen vegeily päättyi mihinkäs muuhun kuin burgeriin... Burgerit ja hodarit ovatkin mun ykkösheikkouksia tätä nykyä. Joten todellakin haluan testata burgereita, lisää tänne vaan! Real Burgereita löytyy listalta neljä, joista kahden välille jään arpomaan. BBQ-kastikkeen ja pekonin houkuttamana päädyn lopulta valitsemaan listalta Ultimate Beef Burgerin.
Ultimate Beef Burgerissa keittiömestari Anna Nygren on yhdistellyt hyväksi havaitut klassikkomaut: pekonin, BBQ-kastikkeen ja cheddarin olutpaneroituihin sipulirenkaisiin. En voi valittaa. Burgeri on mehevä ja maukas ja niin iso, ettei mulla ole mitään toivoa saada sitä kokonaan syötyä... varsinkin kun vieressä köllöttelevät rapsakat perunat houkuttelevat nonstopdippailuun.
Ainoa annoksessa aavistuksen tökkivä osa oli coleslaw, joka on toki varsin mainio, mutta omaan makuuni majoneesipohjaisena hieman turhan raskas - kaipaisin raikkaamman lisukkeen muutenkin varsin tuhdin aterian rinnalle. Kokonaisuudesta olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt. Real Burgerit ovat Memphis Hesarin keittiömestarin luomuksia, ja suurin osa komponenteista, pihvi etunenässä, alusta asti keittiössä valmistettuja. Saatan jopa piipahtaa Mempparissa toisenkin kerran, sen verran jäi listalta se kakkosvalinta eli Bluecheese Beef Burgeri mieleen...