Dollaridemokratian demonit valloillaan

  • WilleWau

Minun mielestäni elämme kaikkien aikojen värikkäimpiä aikoja. Varsinkin politiikan saralla.

Sitä vain olemme pihaparlamentissa pohtineet, että mitä kaikkea meiltä nyt pimitetään? Kaiken tämän Kreikan tukipakettien kohkaamisen alle?

Tuskin kovapalkkaisetkaan virkamiehet ( = kuukausipalkka yli 6000 euroa kuukaudessa) antaisivat tällaisen töppäilyketjun päästä valloilleen, ellei samalla jotain vielä isompaa pitäisi saada pidettyä piilossa. Siis julkisuudelta.

Kukahan on tällä hetkellä käsikirjoittajan ja kuka ohjaajan roolissa?

← Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011
Eduskuntavaalit 2011 – eduskunnan puhemiesten vaalirahoittajat taas piilossa →

Euro ja EU ovat nyt myös olennainen osa paisuvaa Finngate – skandaalia
- Julkaistu: 21 heinäkuun, 2011 | Kirjoittanut: Suomi 2017 verkosto

”EU-tason Korpilampi” – kokous potenssiin kymmenen on uutistietojen mukaan käynnissä parhaillaan Brysselissä. Onko kyseessä jälleen kerran bluffaus markkinavoimien suuntaan vai isojen euromaiden koventuva briiffaus pienille euromaille EU-liittovaltion muodostamiseksi?

” Suomi vaatii edelleen tiukasti vakuuksia vastineeksi uusista lainoista. Asiassa on edetty, mutta vaade sinänsä herättää suurta närää, Yleisradion kirjeenvaihtaja Susanna Turunen kertoo.

Turusen mukaan eurovaltioiden johtajat eivät ole tulleet kokoushuoneesta ulos, ja kokous saattaakin kestää vielä tunteja. Toisaalta on esitetty, että uusi tapaaminen voisi olla sunnuntaina.

. . .

The Observer puolestaan huomauttaa kuivahkosti, että Brysselin-kokous on 1,5 vuoteen kymmenes tapaaminen, jossa Euroopan valtionpäämiehet yrittävät estää Kreikkaa ja koko euroaluetta romahtamasta.”

Lähde 21.7.2011 – Euromaiden kriisikokous jatkuu iltamyöhään – AP, Reuters, AFP, YLE Uutiset

Mielenkiintoista on seurata saadaanko näistä(kään) neuvotteluista koskaan julkisuuteen leikkaamattomat nauhoitteet siitä, mitä edustajamme ovat todellisuudessa EU:n neuvotteluissa sanoneet?

Lue lisää osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2011/07/21/euro-ja-eu-ovat-nyt-myos-olennainen-osa-paisuvaa-finngate-skandaalia/

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.