Rapsakkata

Lyhyitä ja nopeita. Väliin vähän pitempiäkin. Elämän eri alueilta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on presidentinvaalit 2018.

Neljäs kerta toden sanoo?  1

Väyrysen Paavoa ei voi ainakaan yrittämisen puutteesta moittia.

Lähde: Iltalehti
Lähde: Iltalehti

Heinäkuussa käynnistynyt nimien keruu jatkuu edelleen. Eikä tuossa mitään.

Ei mikään pöllömpi kiertoviesti:
"Tulosta, täytä, allekirjoita ja postita Sinäkin Väyrysen Paavon kannattajakortti osoitteessa
>>> http://www.paavopresidentiksi.fi/File/kannattajakortit.pdf?37248 <<<

Näin porukalla yhdessä toimien, vuoden 2018 presidentinvaaleihin saadaan ehken toinen kierros.. ja todellista väriä sekä värinää presidenttiehdokkaiden vaalitentteihin. ;-) Kotikatsomot kiittävät."

* *

Voihan se olla, että monien käänteiden Väyrysen kannattajokorttien keruu etenee aikataulussaan. Näin tilanteesta tiedotettiin syyskuun lopussa:

Väyrysellä tuhansia kannattajakortteja
Politiikka 29.09.2017 Jouko Kyytsönen
Maaseudun tulevaisuus

"Kampanja tuottaa kannattajia kiihtyvällä tahdilla"

Presidenttiehdokkuutta tavoittelevan Paavo Väyrysen kampanjapäällikkö Seppo Hauta-aho kertoo, että kannattajakortteja on kerätty tuhansia. "Paljon on vielä työtä jäljellä, mutta kannattajia tulee kiihtyvällä tahdilla ja kerääjiä ilmoittautuu mukaan koko ajan."

Hauta-aho uskoo vakaasti, että 20 000 nimeä saadaan kerättyä 12. joulukuuta mennessä. "Kyllä kortteja tulee tarvittava määrä."

Hän ei kerro nimien tarkkaa määrää tällä hetkellä. "Kuoria on tuossa kohtalaisen iso laatikollinen, ja niissä on monessa useita nimiä. Suuri osa on vielä kerääjillä."

Tavoitteena on julkaista ehdokkuus Suomen satavuotispäivänä 6.12., mutta tarvittaessa otetaan käyttöön myös itsenäisyyspäivän jälkeiset päivät, Hauta-aho toteaa."

* *

Nuoremmille sukupolville Paavo Väyrysestä löytyy hyvä tietopaketti esimerkiksi Wikipediasta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_V%C3%A4yrynen

* *

Paavo Väyrysen ehdokkuuden myötä saadaaan ainakin sellaiset vaalitentit, että kotikatsomoissa pysyy hereillä.


Timo Soinin jytkäytys

Odotettuna, mutta isona säpsäytyksenä Suomen poliittiseen kenttään iski tämä Timo Soinin plokkaus, sunnuntaina 5.3.2017.

Mikä on selkosuomen mestarin seuraava työmaa?
Mikä on selkosuomen mestarin seuraava työmaa?

"Kevään korva on tänään" kirjoitus on kokonaisuudessa luettavissa tästä linkistä.

Aikansa kutakin ja on tervettä pystyä luopumaan vallasta. Mielenkiintoista on seurata, että minkälaisten asioiden parista löytyy Soinin Timon seuraava työmaa? Entä minkälainen seuraaja perussuomalaisten johtoon tulee hänen jälkeensä?

Odotellessa olisikin upeaa, jos saisimme kuulla tästä aiheesta lisää. Perussuomalaisilla on nimittäin yllättävän paljon padottua tietoa siitä, missä Suomen osalta mennään, kun mitataan prosenteissa Suomen EU-liittovaltion osavaltioksi ohjausta.

Suomen itsenäisyysprosentti 2017?
Julkaistu maaliskuu 4, 2017

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi on ollut käynnissä jo yli 3 kuukautta. Kuitenkaan erilaisissa uutisvirroissa ei ole näkynyt vahvistettua tietoa siitä, mikä on Suomen jäljellä oleva itsenäisyysprosentti? Entä jäljellä oleva kansallisen itsemääräämisoikeuden prosentti? 20% vai 80%? Uskaltaako ja saako, edes ulkoministeri Timo Soini/ps. kertoa nuo viralliset prosentit?

Eikä tässä vielä kaikki.

Tiesitkö jo tämän? Suomalaisten ihmisoikeusasiat ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) asiat kuuluvat ulkoministeri Timo Soinin vastuuelueeseen.

Kuinka monesti olet kuullut Hänen puhuvan kyseisistä aiheista? Entä muiden perusuomalaisten johtohahmojen?

Eikä tuossa mitään.

Politiikan seuraaminen on mielenkiintoista. Varsinkin, kun saa tietää, minkälaisia aiheita, mikäkin puolue pyrkii julkisuudessa visusti välttämään. Ensin oppositiossa ja sitten hallitusvastuun harjauksessa.

Tässä tilannekuvaan vuonna 2014, jolloin valmistui tähän mennessä tuorein Valtioneuvoston ihmisoikeusselonteko 2014

Toivottavasti kuitenkin vallan kabineteissa nuo asiat pysyvät esillä. Ovathan pohjoismaisen oikeusvaltion perustat päässeet Suomessa pahasti rappeutumaan. Jo paljon ennen perussuomalaisten nousua suureksi puolueeksi.