Eu-korporatismi ja komissaari Rehn

  • WilleWau

Uskomattomalta näyttävät pahasti vuotavan eurokuplan ympärillä tapahtuvat paikkaustoimenpiteet.

Sain hyvän vinkin internetin hakukoneita varten. Valitse hakukone. Kun sen voi kerran Suomessa vielä ainakin toistaiseksi tehdä. Syötä kahden hakusanan setti.

Esimerkiksi näin:
korporatismi Niinistö

Sitten vain vaihtelet politiikkojen nimeä ja katsot minkälaista tietoa korporatismista internetmaailma silmiesi eteen pukkaa.

* *

Päivitys 14.9.2024
Harmi, ettei Olli Rehn uskaltanut ottaa, erittäin hyvin tuntemaansa korporatismia esiin presidentinvaaleissa 2024.

Aiheesta lisää:

Osa 4 – Presidentinvaalit 2024
- Julkaistu: 10 tammikuun, 2024 | Kirjoittanut: Suomi 2017 verkosto

Tässä artikkelisarjassa aiemmin ilmestyneisiin ;kokoomuksen ehdokasta Alexander Stubbia, perussuomalaiseten ehdokasta Jussi Halla-ahoa ja valitsijayhdistyksen ehdokasta Mika Aaltolaa käsitelleisiin, presidentinvaalit 2024- artikkeleihin, näistä Osa 1, Osa 2 ja Osa 3 -linkeistä.

- -

Eri ehdokkaiden presidentinvaalien taustoilta löytyvät puoluekoneistot ja valitsijayhdistykset kiihdyttävät kierroksiaan; eri puolilla Suomea ja somea. Presidentinvaalien ehdokkaista ainakin neljällä on suoritettuna tohtorinväitöskirjat. Seuraavat tiedot väitöskirjoista löytyivät avoimesta internetistä. Järjestyksenä on tohtorinväitöskirjojen tekovuodet vanhimmasta nuorimpaan.

Rehn Olli, Corporatism and industrial competitiveness in small European states : Austria, Finland and Sweden, 1945–1995. Väitöskirja. University of Oxford, 1996."

Lue lisää osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2024/01/10/osa-4-presidentinvaalit-2024/

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.