If ...

  • WilleWau

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Leif Fagernäs kertoo vuolaasti tiedotusvälineissä Suomea rajusti koettelevasta työvoimapulasta.

Samaan aikaan työntekijöitä pannaan pihalle eri aloilta tasaiseen tahtiin. Kuulemma tuottavuuden ja tuloskunnon pitämiseksi hyvänä myös lähivuosina. Siis potkuja jaetaan jo tulevaisuuden potkukiintiöistä.

Eräänlaista ihmisillä käytävää päästökauppaa siis.

Valtion omistusosuuksista on pörssiyhtiöissä kohistu pitkin ja poikin. Yksi ala on jäänyt toistaiseksi piiloon. Vakuutusala.

Postipankin häntiä edustava valtion omistusosuus If - vakuutusyhtiöstä on ja pysyy.

Olisiko Suomen valtiolla If - vakuutusyhtiön omistusosuuden kautta mahdollisuus panna piste vakuusyhtiöiden vakuutuslääkäreiden ja –lakimiesten härskiksi ryöpsähtäneelle toiminnalle?

Lisätietoja ja aineistoa, joka sisältönsä puolesta avautuu ehken parhaiten yli 30-vuotiaille:

torstaina, toukokuuta 07, 2009
Suomen ihmisoikeustilanteesta euroissa

Suomen ihmisoikeustilanteesta ei ole ainakaan toistaiseksi puhuttu euroissa tai hahmoteltu tarkentavin kaavioin. Tästä aiheesta kirjoitimme jo vuonna 2007 blogggauksessamme
>>> "Kroonista rappeutumaa järjestelmässämme?".

https://ajankuva.blogspot.com/2009/05/suomen-ihmisoikeustilanteesta-euroissa.html
Korjattu aiheeseen sopiva toimiva linkki (22.8.2024).

p.s. Voisiko olla mahdollista, että SDP:n Eero Heinäluoman ennenaikainen ero puheenjohtajan pallilta liittyykin tuon linkin takaa löytyviin kytkentöihin? Vielä kun hänen irtiottonsa yhteen kolmikannan osapuolista eli SAK:oon oli yllättävän voimakas?

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.