Sutkit savolaiset ja stadilaiset Säätytalolla

  • WilleWau

Eduskunnan valtapuolueet eivät käsittääkseni ole enää pitkään aikaan vaatineet sitä, että Suomessa noudatetaan perustuslain velvotteita. Myös elävässä elämässä.

Euroopan ihmisoikeusopimusta ja YK:n yleismaailmallista ihmisoikeuksien julistusta ollenkaan unohtamatta.

Suomalaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutuminen hädän sekä ahdingon keskellä ei kiinnosta ketään Säätytalolla nyt kokoustavista puolueista. Varsinkaan, jos työikäinen ja - kykyinen suomalainen vammautuu tai sairastuu pysyvästi työssään. Liikenteen vaaroja ollenkaan unohtamatta.

Kovia väitteitä, mutta perustelen kantaani seuraavalla setillä:

- Hyviä uutisia – sarjan numerossa 13 käydään läpi Suomen todellista ihmisoikeustilannetta vuosien 2001- 2011 välisenä aikana. Valotetaan perustuslain vastaista nelikantaista toimintamallia ja nimetään sen toimijat.

- Yllätyssuhde rkp ja lumetiede vakuutuslääketiede lainsäädännössä esitellään ”Hyviä uutisia” – sarjan numerossa 23.

- Hyviä uutisia – sarjan osassa numero 25 vakuutusalan ylin virkamies 16 vuoden ajan; Tarmo Pukkila, pudottaa todellisen uutispommin. Jonka todenperäisyyttä yksikään vaaleilla valittu kansanedustaja, meppi, kunnanvaltuutettu tai tasavallan presidentti Tarja Halonen ei ole kiistänyt.

Tästä avoimesta linkistä lisää:

Eduskuntavaalien 2011 rakettipaketti on valmis!
- Julkaistu: 8 huhtikuun, 2011 | Kirjoittanut: Suomi 2017 verkosto

Kaikkien äänestäjien kannalta. Hyvä uutisia 25 kappaletta. Olkaa hyvät.

Maistijaisiksi suosittelen lukemaan Hyviä uutisia numero 7:n, joka käsittelee perustuslain ”uudistamiseen” HE 60/2010 liittyvän maanpetosulottuvuuden.

Hyviä uutisia numero 7 – HE 60/2010 toimivalta
Lähetetty helmikuu 7, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0

Uuteen eduskuntaan tarvitaan ainakin 67 sellaista kansan edustajaa, jotka ovat tässä perustuslain toisessa äänestyksessä paikalla istuntosalissa ja äänestävät EI.
– 23.10.2011 ei tullut. Lisätietoa Joukkoistaminen toimii myös valtaeliitin parissa

Lue lisää osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2011/04/08/eduskuntavaalien-2011-rakettipaketti-on-valmis/

Aurinko meille paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit jatkakoot murenemistaan. Myös Säätytalolle kokoontuneiden sutkien keskuudessa.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.