Lakisääteistä vakuutusturvaa paperilla

  • WilleWau

Eilisessä IS Veikkaajassa kerrottiin ex-Pelicans maalivahdin Markus Helasen tapauksesta lisää.

Kiistellyn aivovamman (Pohjola kiistää) lisäksi tuntuu järkyttävältä, että kaksi vuotta tapaturman jälkeen löydetään Helasen niskasta nikamasiirtymä, joka on syntynyt videolle taltioituneen tapaturman yhteydessä.

Vammaa ei voida korjata leikkaamalla siihen sisältyvien suurien riskien takia, mutta Pohjolan ei tarvitse myöskään mielestään korvata vakuutusehtojen mukaista ammatillista ja lääketieteellistä kuntoutusta eikä maksaa vakuutusehtojen mukaista tapaturmaeläkettä.

- - - -

Hyvä kooste tapahtuneesta ja ammattiurheilijoiden lakisääteisestä vakuutusturvasta, joka ei muuten pahimmillaan poikkea meidän tavisten vastaavasta.

Päivitys 22.8.2024
Paitsi, jos satut olemaan jonkin lajin maailmanmestari.

Tunnetuin lienee keihäänheiton maailmanmestarin. Ensin normaalit kafkamaiset valituspolut, jonka jälkeen käräjä- ja hovioikeusprosessi ja voitto vakuutusyhtiöstä!

Malli Antti Rinne
- Julkaistu: 27 maaliskuun, 2015 | Kirjoittanut: Suomi 2017 verkosto

Tuleeko Antti Rinteestä kolmas sdp:n puheenjohtaja, joka vakaasti vaikenee työssään pysyvästi vammautuneiden ja/tai sairastuneiden tilanteista? Kokoomusta edustavan pääministeri Stubbin tapaan; hänkin puhuu mielellään konsensuksen tärkeydestä. Tiukkana ay-johtajana ja kovan luokan miehenä myöskään Antti Rinne ei uskalla sanoa sanaa korporatismi, joka on Suomen todellinen hallintamuoto.

Tämä artikkeli on tarkoituksella pitkä ja polveileva. Ja se on kirjoitettu avoimesti eduskuntavaaleja 2015 silmällä pitäen. Tilannekuvaa lakisääteisestä vakuutusturvasta maalaillen; yli puolue- ja aaterajojen koukaten sekä epäkohtien ytimiin rykäisten.
.
Lue lisää osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2015/03/27/malli-antti-rinne/

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.