Loppuvuodesta 2018 avautunut toinen, ja Kallion ensimmäinen, Bar Cón on herättänyt paljon kiinnostusta Bottomless Bruchillaan. Tälläkin brunssilla saa toki syödäkseen, mutta normaalista poiketen 2 tunnin kattauksen aikana saa myös juoda Cavaa niin paljon kuin hyvälle tuntuu. Ei ihme, että brunssi houkuttaa. En edes yritä kieltää, etteikö päättymätön skumppatarjoilu kuulostaisi todella kokeilemisen arvoiselle.
Kesällä Bar Cón tarjoilee Bottomless Brunchiaan vain Flemarilla. Kampin Korttelissa brunssitarjoilu jatkuu taas syksyllä. Tässä uudemmassa ravintolassa en ollutkaan vielä ennättänyt käydä, joten mikäpä olisi parempi tapa tutustua siihen kuin brunssi - ja Cava. Ravintolan eteen on rakentunut kesän aikana myös tosi kiva terassi, joten lämpimien kesäkelien palattua se täyttyy varmasti nopeasti Kallion kulkijoista.
Bar Cóneihin tuodaan raaka-aineita Espanjasta valikoiduilta toimittajilta, jotta autenttisuus säilyy ja tyyli saadaan pysymään halutunlaisena. Fiilis ravintolassa onkin varsin espanjalainen tilan värikkään ulkoasun ja taustalla soivan musiikin ansiosta.
Brunssi kokonaisuudessaan oli erittäin laadukas ja ehdoton kunniamaininta täytyy antaa todella maukkaalle lohicevichelle. Lisäksi tarjolla oli useita salaatteja, huikean hyvää Manchegoa ja Salchichónia leikkeleenä. Erityisesti fenkoli-mereneläväsalaatti ja meloni-fetasalaatti yllättivät raikkaudellaan.
Vaikka salaateista ja tapaksista vatsansa saa jo takuuvarmasti täyteen, oli lämmintä ruokaa tarjolla sekä lihansyöjille että kasvisten ystäville. Mukavana yksityiskohtana pöytiin tarjoillaan myös patatas bravas -perunoita, jotka lämpiminä sulivat suuhun.
Eikä tälläkään brunssilla toki jälkkäreitä oltu unohdettu. Makeiden jälkiruokien lisäksi tarjolla on hedelmiä, jotka tuovat mukavasti vastapainoa raskaammille tarjoiluille.
TableOnlinen Instagramista löydät fiilistelyvideon Bar Cón Flemarin Bottomless Brunchista.
Varaa pöytä TableOnlinesta: Bar Cón Flemari, Fleminginkatu 10 Helsinki.
Katja/TableOnline
TableOnline.fi – Löydä ravintola makusi mukaan – on online-pöytävarauspalvelu, joka on vahvasti mukana suomalaisen ravintolakulttuurin kehittämisessä. TableOnline perustettiin kesällä 2010 muutaman yrittäjähenkisen ystävyksen kesken ajatuksena tuoda tasokkaat ravintolat ja ulkona syöminen lähemmäksi suurta yleisöä, oppia uutta ja kasvaa Suomen suurimmaksi ravintoloiden näkyvyyden edistäjäksi. TableOnline.fi on osa City-lehden mediarypästä.