Rapsakkata

Lyhyitä ja nopeita. Väliin vähän pitempiäkin. Elämän eri alueilta.

Kansalaispuolue

Nerokas veto Paavo Väyryseltä. Varsinkaan, kun vielä ei ole paljastunut, miten pitkän kestoinen hutunkeitto on käynnistynyt? Paavossahan on vielä virtaa, vaikka mihin.

Tulossa kaikkien aikojen poliittisen pelien kunnari!
Tulossa kaikkien aikojen poliittisen pelien kunnari!

Kuvakaappauksen lähde on Yle Uutiset.

On hyvä kiinnittää huomiota, ketkä kelpaavat peliin mukaan:

”Tarkoituksena on, että sen jäsenenä tulevat olemaan vain eduskunnan ja Euroopan parlamentin jäsenet, jotka kaikki kuuluvat puoluehallitukseen.”

Eli Paavo pyrkii kaappaamaan muilta oman puolueensa jäseniksi kelpaavat. Hasta la vistat! Onnistuessaan kaappauksissa Kansalaispuolue eli kapu on suoraan valtapelien huipulla!

Ollaakseen ja pysyäkseen kuningas tiellään Paavon pitää uskaltaa tehdä ainakin nämä vakiintuneiden pelikenttien rajaviivojen rikkomiset:

Paavo sallii aidon suoran demokratian
Paavo ottaa sosiaalisen median kentät haltuunsa
Paavo avaa korporatismi koneiston salat kokonaan
Paavo murtaa maan tavan ja sisäiset Berliinin muurit
Isojen verkostojen rakentajat ja rahamassit takaajina
Nukkuvien puolueen herääminen varmistaa voittokulun

Ison kuvan katsausta Paavon mielenkiintoisesta, mutta toistaiseksi kryptisestä puoluehankkeesta:

https://suomi2017.wordpress.com/2016/02/08/kuningas-tiella/


Sanomalehtiviikko

Alkanut viikko; voisi kyllä olla jo nimeltään medialukuviikko. Siksi kova myllerrys mediakentässä on käynyt. Vaikka itse olen vielä sanomalehtiformaatin käyttäjä, niin tuntemani nuoriso pitää sanomalehteä vanhanaikaisena, hankalana ja sottaisena sekä kalliina hyötyyn nähden.

Eikä tuossa mitään. Medialukutaito kehittyy vain uusia mahdollisuuksia käyttämällä. Toivottavasti myös medialukutaitoa ja lähdekriitiikkiä opetetaan viestinnän, lobbauksen ja propagandan suhteen. Jota varsinkin sosiaalisessa mediassa on loputtomasti tarjolla.

Mitähän mieltä nuorempi sukupolvi on tästä tietolähteestä ja sen levittäjästä? Kyseessä on Suomen rahakkaimman toimialan edunvalvontajärjestö.

Saako asiakas olla oikeassa?
Saako asiakas olla oikeassa?

Asiakas on aina oikeassa; pätee edelleen monessa asiassa. Jos valinnanvapaus vaihtaa toimittajaa on olemassa.

Vakuutusyhtiö on taas aina oikeassa; niin halutessaan, sillä esimerkiksi lakisääteisissä vakuutuksissa sille on lainsäädännössä pedattu ylivertainen asema asiakkaaseen nähden.

Lyhyt aikaiset ja kiistattomat korvausvelvoitteet hoidetaan nopeasti. Entä, kun asiakas vammautuu tai sairastuu pysyvästi ja kysymys on lakisääteisistä vakuutuksista sekä kiistaton korvausvelvollisuus pitkäaikainen? Valinnanvapautta asiakkaalla ei ole; valinnan vakuutusyhtiöstä on tehnyt esimerkiksi lakisääteisissä vakuutuksissa ja palkkasuhteisessa työssä asiakkaan työnantaja. Myös työeläkkeen suhteen.

Muun muassa tästä "Kolme väärinkäsitystä vakuutuslääkäreistä" - videon sisällöstä olivat yhden (1) osakkeen omistajien liikkeen vakuutusryhmän jäsenet kysymässä yhtiökokouksissa. Viiden vuoden ajan vuosina 2009 - 2013. Sampo-konsernin ja OP-Pohjolan yhtiökokouksissa. Vastaanotto kysymyksille oli jäätävä ja yhtiöiden johto erittäin hermostunutta.

Joten. Pitäisikö nyt yksittäisen osakkeenomistajan ja asiakkaan huolestua ja saada vakuutuslääkärijärjestelmää koskeva asiakokonaisuus avoimen keskustelun alle?

Varsinkin, kun vakuutusalan suurin ja mahtavin edunvalvontajärjestö jää kiinni jäsenyritytensä asiakkaiden mielestä; johtavan lakimiehensä suulla viestintävideolla esitetystä luikurista. Sellaisesta luikurista, joka on vielä helposti todistettavissa.

Tästä linkistä kohun keskipisteeseen:
https://www.facebook.com/finanssialankeskusliitto/posts/10156443494420517?pnref=story
- linkki toiminnassa esiin nostettaessa

Taustatietoa ja "Kolme väärinkäsitystä vakuutuslääkäreistä" - video löytyy kaikkien aiheesta kiinnostuneiden onneksi myös tekstiksi purettuna sekä istutettuna; asiakkaan kannalta katsottuna, vallitsevaan tilannekuvaan osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/?s=uutislukitus+6


Pääjohtaja Hyssälä harjauttamaan Kelaa  1

Lähiviikot näyttävät laittaako Kelan pääjohtaja Liisa Hyssälä yhden Kelan merkittävimmistä julkisen vallan käytön alueista läpikotoiseen harjaukseen ja korjaukseen? Kiitos perussuomalaisten naiskansanedustajien tekemän erinomaisen kirjallisen kysmyksen (11.12.2015), joka rysäytti pahasti kesken jääneen vakuutuslääkärijärjestelmän avaamisen uudelleen käyntiin.

Kela kerralla avoimuuden kärkeen?
Kela kerralla avoimuuden kärkeen?

Vastausta tuohon kirjalliseen kysymykseen odotellessa; tästä katsausta asiaan liittyvään isoon kuvaan:
- Kelan vakuutuslääkärit ja vakuutuslakimiehet 2015 -
Julkaistu lokakuu 27, 2015
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

"Suomen sisäiset ja lukuisat Berliinin muurit tuntuvat olevan voimissaan. Vuonna 2010 Kela vastasi tiedusteluun vakuutuslääkäreistään näin.

Kelan vuoden 2010 vastaus johti tuolloin uusiin ja erittäin hitaisiin selvityksiin. Valitettavasti myöskään Valvira ei osannut auttaa asiassa, joka koski Kelan vakuutuslääkäreiden erikoisaloja ja erityispätevyyksiä. Kelalta saadut pelkät (kuvamuodossa olleet) nimitiedot olivat vuonna 2010 sekalaisessa järjestyksessä. Ja tuolloin saadussa nimilistauksessa oli yhteensä 5 A4-sivua. Joten tärkeän perustiedon esille saaminen keskeytyi. Asian selvittäminen ei; myöskään jostain syystä, kiinnostanut isoja potilas- ja kansalaisjärjestöjä.

Sisällysluettelo artikkeliin
OIKEUDEN PÄÄTÖKSET – KHO:2014:83 ja HHO 01636/13/1203
AVOIN TIETOPYYNTÖ KELALLE TWITTERISSÄ
AVOIMELLA TIEDOLLA ETURISTIRIIDAT MINIMIIN
KUINKA TIETOPYYNTÖ VOIDAAN VIEDÄ MAALIIN ASTI?
PÄIVITYS 14.12.2015 – KK 358/2015 KELAN VAKUUTUSLÄÄKÄREISTÄ
HUOM! Kelan vakuutuslääkäreistä kertovan Suomi 2017 artikkelin aiheesta on siis tehty eduskunnassa kirjallinen kysymys, joko löytyy tämän artikkelin lopusta.
PÄIVITYS 18.12.2015 – KOKOOMUS PERUSTUSLAIN 124§ KIMPUSSA!
Huom! Perustuslain pykälä poistamalla vakuutuslääkärit uudelleen piiloon maan alle?"

Lue lisää aiheesta osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2015/10/27/kelan-vakuutuslaakarit-ja-vakuutuslakimiehet-2015/


Vuoden 2016 voimakaksikko?

Tässä kuvakoosteessa on esimerkki kahdesta avainhenkilöstä, jos ja kun Suomessa halutaan tehdä ihan oikeita rakenneuudistuksia. Alkaen rahajärjestelmien ja varallisuusmassojen ytimessä olevista finanssi- sekä vakuutusaloista.

Nyt lähihistoriamme kaikille tutuksi!
Nyt lähihistoriamme kaikille tutuksi!

Avainsanayhdistelmien avulla ja avoimen internetin kautta Sinullakin on mahdollista päästä kiinni 1980-luvun tapahtumiin, joista alkaen finanssi- ja vakuutusala ylivertainen asema lähti entisestään vahvistumaan.

Perusasetelema lienee edelleen:
"Pankki ja vakuutusyhtiö voittavat asiakkaansa halutessaan aina."


Vuoden 2015 meemi?  1

Nyt alkaa ainakin meemien poliittisessa sarjassa ponnahtelemaan esiin hyviä kattauksia. Lähde tälle on sosiaalinen media. Vuoden 2015 poliittinen meemi?

Stubb tekemässä perttisalolaiset?
Stubb tekemässä perttisalolaiset?

Miksei kokoomuskaan uskalla kertoa rehellisesti; kenen taustarahoittajan tai ekosysteemin jäsenen asia on kuitenkin aina se tärkein? Myös kansainvälisessä eli globaalissa mittakaavassa.

Lisäisin tuohon meemiin viestintä-/lobbaustoimisto Eurofactsin, joka on saanut viime vuosina lukuisia uusia kilpailijoita pikavauhdilla kasvaville lobbaus- ja viestintämarkkinoille. Jonne virtaa yhä kasvava joukko kunnianhimoisia henkilöitä politiikasta ja tiedotusvälineistä:

"Hyviä katsauksia Suomen korporatismi – ja lobbauskoneistomme ytimiin:
– kruunaako jälkipotkulla tuleva yhteiskuntasopimus perinteiden jatkumisen?

1. Helsingin Sanomat 1.1.2015 – toimittaja Teemu Luukka
HS-analyysi – Työmarkkinajärjestöt näyttivät tänä vuonna mahtinsa
Moni on odottanut, että globalisaatio tappaa järjestövallan. Päättynyt vuosi todisti, että työmarkkinajärjestöt ovat voimissaan.

2. Suomen Kuvalehti 17/2015 – lobbari Anders Blom
675 miljoonan euron koneisto – Suomi on maailman lobatuin maa
Eduskunnan on säädettävä lobbausta säätelevä laki, vaatii lobbari.

3. Helsingin Sanomat 27.7.1996 Toimittaja Paavo Rautio
Euroedustaja Olli Rehnistä Oxfordin tohtori
Väitöksen aiheena korporatismi Suomessa, Ruotsissa ja Itävallassa

Olli Rehnin (kesk) nyt hyväksytty lähes 400-sivuinen väitöskirja käsittelee korporatismia ja talouskehitystä kolmessa pienessä Euroopan maassa: Itävallassa, Suomessa ja Ruotsissa. Ajanjaksoksi on otettu 1945-1995.
– artikkeliin ei löytynyt toimivaa linkkiä.

Toivottavasti saamme edellä mainituista koneistoista; vapaiden ja riippumattomien tiedotusvälineiden tekemänä mahdollismman kattavan ja todellisuuden kanssa yhtenevän tilannekuvan. Kaavioin ja selventävin tekstiselostein varustettuina."

Lähde: Suomi 2017 blogi - Hallitusneuvottelut 2015

* * *

Kyllä sarjoittain valittava vuoden meemikilpailu olisi mielestäni kova juttu. Ellei ole jo sitten jonkin ideanikkarin luomana olemassa?


Yhteiskuntasopimussoppaa

Voisiko lyhyiden ja ytimekkäiden kansalaisaloitteiden aalto olla olla se vipuvoima, jonka avulla voimme yhdessä vaikuttaa politiikan isoon kuvaan?

Vai ollaanko nyt parhaillaan, vain viemässä jo 1990-luvulla puheena olleita isoja rakenneuudistuksia maaliin? Kansalaisilta mitään kysymättä ja kertomatta.

Kahden kauppa ja useampien korvapuusti
Kahden kauppa ja useampien korvapuusti

1990-luvulla ongelmat olivat samoja. Vienti ei vetänyt. Valtion velka oli kasvanut uhkaavan isoksi. Työttömyys rikkoi ennätyksiä. Suomalaisia työntekijöitä korvaamaan haluttiin saada halvempaa työvoimaa.

Tasavallan presidentiksi sdp:n ehdokkaana valittu Martti Ahtisaari nostatti sdp:n ja SAK:n leirissä hiuksia sekä verenpaineita. Presidentin kampanjan aikainen vaatimus lisätä kansanvaltaa ihan oikeasti ja vähentää puolueiden sekä etujärjestöjen; oli ennen kuulumaton.

Nytkin tehdään parasta aikaa irtaantumisyrityksiä kansallisesta korporatismista; länsimaisen demokratian perustalta toimivan parlamentarismin suuntaan.

Tosin kukaan vaaleilla valittu ei ole noin kertonut. Vaan vinkin antoi 17.10.2015 Uusi Suomi - verkkolehdessä Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E.J.Penttilä. Isompaan uutiseen piilotettuna.

Pääministeri Sipilän hallituksen päätavoitteet?
Pääministeri Sipilän hallituksen päätavoitteet?

Vai käykö niin, että "lipsahdamme" kansallisesta korporatismistanmme; lume demokratian kaapuun puettuun finanssifasimiin ja tiukasti kuristavaan liittovaltiokehykseen?

Varoittavan vinkin tästä antoi taas SAK:n työ- ja elinkeinojohtaja blogikirjoituksessaan "Haukat saivat yliotteen EK:ssa", Uusi Suomi Puheenvuorossa.

"Ei voi olla yhtymättä Raimo Sailaksen jokunen viikko sitten esittämään johtopäätökseen, että taustalla on EK:n ideologinen motiivi työntää ay-liike sivuraiteille yhteiskunnassa. Tätä ideologista pyrkimystä tukee myös Sipilän kolmen ässän hallitus."

Korporatismista selätysloikka finanssifasismiin.
Korporatismista selätysloikka finanssifasismiin.

Yhteiskuntasopimussooppaa ja sen ainesosien selville saamista; yhdestä lähestymiskulmasta eli katu - ja ruohonjuuritasolta katsottuna, osoitteessa

https://suomi2017.wordpress.com/2015/12/04/yhteiskuntasopimus/


Kansalaisaloite - Julkinen terveydenhuolto toimimaan  1

Kärjistetysti sanottuna, terveydenhuollon yhdeksi pääongelmaksi on tullut se, että julkiselle puolelle potilas pääsee hoitoon, kun se järjestelmälle sopii. Yksityiselle puolelle taas, kun potilaalle sopii ja lompakossa taikka luottokortilla on varaa tarvittaviin hoitoihin. Tai on työelämässä ja toimivan työterveyshuollon piirissä.

On hyvä huomioida, että nyt ilmassa on kolme isoa uudistusta. Alue- eli maakuntahallinnon luominen. Sosiaalihuollon ja terveydenhuollon uudistaminen. Valtapelit ovat päättäjien keskuudessa siten valtaisat.

Tosiasia lienee se, että mikäli vuosia vireillä ollut julkisen terveydenhuollon uudistaminen epäonnistuu, niin paineet ja kustannukset sosiaalihuollon puolella räjähtävät pilviin. Yksityisen terveydenhuollon ihanne potilastyyppi on jatkossakin selkeän rajauksen piiriin kuuluva vamma tai sairaus.

Joten voitaisiinko edes julkisen terveydenhuollon korjaukset saada alkamaan oikeista kohdista? Siihen ottaa kantaa tämä tuore ja mielestäni erinomainen kansalaisaloite:

Älä Sairastu Vakavasti - blogiliike on tehnyt kansalaisaloitteen julkisen terveydenhuollon korjaamisesta, nimellä:

”Julkinen terveydenhuolto kuntoon - kokonaisvastuu valtiolle”

Kansalaisaloitteen voit allekirjoittaa osoitteessa:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1678
> Katso myös sivun lopusta kohta: Linkit muihin verkkosivuihin

Ensi alkuun tarvitaan 50 allekirjoitusta, jotta aloite jää voimaan täydeksi kuudeksi kuukaudeksi.
Joten tutustu ja anna, niin halutessasi, tukesi hankkeelle.
Allekirjoitukseen tarvitset pankkitunnukset tai mobiilitunnisteen.

Mikäli puolen vuoden aikana kansalaisaloite saa 50 000 allekirjoitusta, se pääsee eduskunnan käsittelyyn.

Hallituksen toiminta sote - uudistuksen suhteen näyttää siltä, että sote - uudistuksesta onkin tulossa vanhan ajan pintaremontti.

Käytössä on perinteistä juustohöylää; palveluiden ja henkilökunnan leikkaamista ilman, että terveydenhuollon todellisiin pääongelmiin tartutaan ollenkaan.

Terveydenhuollon pääongelmat ovat ratkaistavissa täysremontilla, yhteistyössä yli ammattikunta-, etujärjestö - ja hallintorajojen.

Kunhan korjaukset lähtevät liikkeelle oikeista periaatteista, niin myös rahaa pystytään säästämään ihan oikeasti.

Joten tutustu, allekirjoita ja vinkkaa edelleen omissa verkostoissasi!
- Lämpimin kiitoksin, sillä vain yhdessä toimien voimme olla enemmän -


Shokkiuutinen!  1

Ainakin kaikille niille, jotka tuntevat kirjallisesti ja suljetusti toimivan vakuutusoikeusjärjestelmän.

Tervetullut SAK:n ulostulo!
Tervetullut SAK:n ulostulo!

Tämä Älä Sairastu vakavasti Suomessa - blogin mielipidekirjoitus leviää toivottavasti maksimaalisesti. Hallituksen esitys on nimittäin edennyt loppusuoralle. Kaikessa hiljaisuudessa.

Muutamia huomioita lakihankkeen vaikuttavuuksista:

"1. Hallitus pyrkii leikkaamaan vakuutusoikeuteen tulevien valitusten määrää aggressiivisesti.
- heikossa taloudellisessa tilanteessa oleva henkilö ei uskalla viedä valitustaan eteenpäin.
- korkea hinta toimii ennakkopelotteena, vaikka edelleen valittaminen on ilmeisen perusteltua.

2. Hallitus pyrkii leikkaamaan korkeimpaan oikeuteen ja hallinto-oikeuteen tulevien valituslupahakemusten määrää aggressiivisesti.
- heikossa taloudellisessa tilanteessa oleva henkilö ei uskalla viedä valitustaan eteenpäin.
- korkea hinta toimii ennakkopelotteena, vaikka valitusluvan hakeminen on ilmeisen perusteltua.

3. Hallitus pyrkii leikkaamaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen (EIT) menevien valitusten määrää aggressiivisesti.
- mikäli kansallisia muutoksenhakukeinoja ei viedä loppuun asti; esimerkiksi vakuutusoikeuteen; niin henkilö ei voi enää välttämättä tehdä valitusta EIT:een.
- korkea hinta toimii ennakkopelotteena, vaikka valituksen tekeminen EIT:lle oikeusprosessissa toteen osoitettavissa olevista lainvastaisuuksista on ilmeisen perusteltua.
- valitusten määrän aggressiivisella pienentämisellä saadaan kiillotettua Suomen julkisuuskuvaa.
- jolloin Suomen ei tarvitse korjata tiedossa olevia epäkohtia, koska niistä ei enää valiteta."

Lue kokonaisvaltainen tilannekuva osoitteessa:
http://ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi/2015/10/halytys-vakuutusoikeus-muuttumassa.html


Dokumentti sisäilmasairastuneista  2

Kanarialinnut - dokumenttielokuva sai tv ensi-iltansa Ylellä 12.10.2015. Jonka jälkeen se tuli 30 päivän ajan nähtäväksi Yle Areenalle.

Yllättäen eilen 15.10.2015 ; dokumentti poistettiin Yle Areenalta. Kelan tekemän kantelun takia?

Poistosta ilmoitettiin Facebookissa ja Twitterissä.
Poistosta ilmoitettiin Facebookissa ja Twitterissä.

Kesän aikana dokumentti on ollut avoimesti nähtävissä elokuvateattereissa ympäri Suomen. Synnyttäen voimistuvaa keskustelua sisäilmamyrkyistä sairastuneiden kohtelusta "oikeusvaltio" Suomessa.

Toivoa sopii, että Kanarialinnut dokumentin näkee mahdollisimman moni suomalainen, joita aihe kiinnostaa ja koskettaa. Joko oman tai lähipiiriläisen kohtaamien tilanteiden takia.

Dokumentin osoite Yle Areenalla:
http://areena.yle.fi/1-2855486
HUOM!
Tällä hetkellä ohjelma on katsottavissa vain suorana huomenna lauantaina 17.10.2015 kello 12.20, Yle TV1.

Lisätietoa tilanteista sensuroinnin suhteen osoitteessa:
https://www.facebook.com/events/521183854714720/

Mielestäni nyt on hyvä alkaa käymään avointa keskustelua siitä, että ovatko sisäilmamyrkyistä sairastuneiden tilanteet vieläkään hallinnassa ja esimerkiksi pysyvästi sairastuneiden toimeentuloon liittyvät asiat kunnossa? Vaikkei asia olekaan hallitusohjelmassa.

Nimittäin:
"Uusien sisäilmamyrkyistä sairastuneiden suomalaisten vyöry kuuluu olevan loputon. Massiivisena; useiden viikkojen ajan jatkunut; turvapaikan hakijoiden/pakolaisten/siirtolaisten vyöry saattaa räjäyttää ongelman maailmanlaajuisesti tunnetuksi.

Nimittäin; uutistietojen mukaan, erilaisia majoitusmuotoja oltaisiin uutistietojen mukaan toteutettu terveydelle sopimattomiin tiloihin? Tiloihin, jotka on jouduttu sulkemaan sisäilmaongelmien takia; ainakin suomalaisten käytöltä. Totta vai tarua? Toivottavasti tiedotusvälineet kaivavat asian esille.

Koska 10 – 15 vuotta on lyhyt aika näiden asioiden korjaamiseksi. Ainakin potilaan/vakuutetun kannalta, niin nostan nämä seuraavat eduskunnassa tehdyt kirjalliset kysymykset varmistuksena esille. Kirjallisiä kysymyksiä selaamalla pääsee hyvin kärryille siitä, minkälaisista asioista kansanedustajat saavat kovinta palautetta äänestäjiltään.

Vaan kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia."

Katsausta vuosien 2004-2009 tilanteisiin. Kirjallisia kysymyksiä hallitukselle, ministereiden lupauksia ja keskustelua eduskunnassa aiheen tiimoilta:

← Vakuutusmafia vallitsee Suomessa
Kanarialinnut
Julkaistu lokakuu 13, 2015
https://suomi2017.wordpress.com/2015/10/13/kanarialinnut/


Terveydenhuollon kokonaisvastuu

Vuosia vireillä ollut sote-uudistus etenee politiikan pelikentillä. Hitaasti ja varmasti. Lainsäädännön tasolla hallituksen esitykset tulee saada valmiiksi vuosien 2017-2018 aikana, koska eduskuntavaalit ovat taas edessä 2019.

Karrikoiden. Julkisen puolen terveydenhuoltoon saa ajan, kun se järjestelmälle sopii. Yksityiselle puolelle taasen, kun tarve on ja rahat riittävät.

Kulisseissa on menossa jättimäinen taistelu siitä, että julkista terveydenhuoltoa tulee yksityistää rankalla kädellä. Perusteluna juuri se, ettei julkinen puoli; potilaan näkökulmasta toimi. Vaikka tutkivat/hoitavat lääkärit ovat osin samoja.

Rupesin miettimään, että mahtaako tuo olla koko totuus?

Luin juuri äsken tällaisen tuoreen Yle uutisen "Kaikki ajavat vain omaa etuaan" – potilas siirtäisi vastuun koko terveydenhuollosta valtiolle" ja siitä aukeavan potilasnäkökulman:

Tsekkaa uutisessa oleva linkkaus 8 teesiin terveydenhuollostamme.
Tsekkaa uutisessa oleva linkkaus 8 teesiin terveydenhuollostamme.

Erittäin mielenkiintoinen ja järkeen käypä avaus. Onkohan nyt niin, että ratkaisuehdotus on erinomainen! Vaan esittäjä väärä?

Vaikka aihe ei ole media- eikä klikkausseksikäs, niin toivon, että mahdollisimman moni potilas/asiakas kokemuksia omaava löytää tuon uutisessa mainitun sarjan:
8 TEESIÄ (Terveydenhuollon pääongelmat)

Joista ensimmäinen on tuon Yle Uutisessa olevan linkin mukaan ilmestynyt ja löytyy osoitteessa:

keskiviikko 7. lokakuuta 2015
TEESI 1: Terveydenhuollon organisointi ja prosessit osin jopa 40-60 vuotta vanhoja ja tehottomia

http://ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi/2015/10/teesi-1-terveydenhuollon-organisointi.html