Jättikurpitsojen seasta löytyi yksi kunnollinen kesäkurpitsa. En oikein tiennyt mitä siitä tekisi kun se oli niin valtava. Lopulta päädyin viipaloimaan siitä puolet lasagnen sekaan ja paistoin hieman pidempään kuin ohjeessa. Sitä oli iso vuoka ja aika tarkkaan se vuoka kyllä tyhjeni.
Ihan hyvä prosentti lähiruokaa kun oli omaa kurpitsaa, porkkanaa, maito läheltä, sipuli omasta maasta ja pari lähitilan kananmunaa.
Lakkoili ken lakkoili, mutta minä asensin sadevesiputkea, siirsin kiviä ja kantoja sekä hyvää peltomultaa. Harmi vaan että omat perunat oli syvällä kovassa märässä savimaassa.
Onneksi apu oli se pahimman osalta lähellä eli naapurin metsätien teon jäljiltä kaivinkone ja niukasti polttoainetta. Kyllä se valtavasti helpotti kun sai sen kovan savipaakun ylös ja ympäri. Siitä sitten perunat talteen, sekoitus uuteen ruokamultaan ja maat takaisin vakojen jatkeelle.